keskiviikko 25. marraskuuta 2015

EilenEilen puut olivat vielä kauniita, joskin  raskaan lumen peitossa.  Meillä ei ole ollut sähkökatkoja, vaikka lunta on paljon myös sähköjohtojen päällä.
Eilen tuli iloinen yllätys postissa.  Saimme rakennusluvan talolle eli tarkoittaa sitä, että jälleen ollaan yksi askel lähempänä mökin muuttamiseksi vakituiseksi asunnoksi.  Laitoin tänään sähköpostilla "muut ehdot" kohtaan selvitykset.  Nyt sitten odotellaan toimistonhoitajan ilmoitusta, että
onko tiedot uudesta asunnosta siirtyneet jo maistraattiin.  Sen jälkeen sitten on muuttoilmoituksen aika.  Rakennukselle pitää vielä pitää ns. loppukatselmus, mutta sen voi siirtää vaikka ensi vuodelle.
Illalla ajoimme vielä tuonne suurempaan kaupunkiin Ismo Leikolan stand up showta kuuntelemaan ja katselemaan.  Hauska mies ja jotenkin niin luonnollinen koheltaja.  Kotiintulo menikin sitten lähelle puolta yötä,  mutta se kannatti.  Vaihtelua arkeen.


2 kommenttia:

  1. Itse en olekaan vielä tutustunut stand upiin livenä,mutta Ismo Leikola voisi olla katsomisen arvoinen "mutisija".Jotkut stad up-koomikot on jotenkin ilkeitä ja sellaisesta en oikein tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin Tytön kanssa pelättiin sitä, jos hän ottaa jotenkin yleisöstä jonkun mukaan, mutta Ismo Leikola ei tehnyt niin.

      Poista