lauantai 28. marraskuuta 2015

Joulukortit ja ensimmäinen adventti

On taas se aika vuodesta, kun osoitekirja kaivetaan esille.  Perinteisesti olen kirjoittanut joulukortit silloin, kun Mies on kaveriporukan pikkujoulu-/saunaillassa ja joudun odottelemaan sitten kutsua hakemaan. Niin nytkin.
Tänä vuonna en tee itse joulukortteja, vaan kaivoin varastostani edellisinä vuosina käyttämättä jääneet.  En koskaan muista kaupalla ollessani, paljonka joulukortteja lähetän ja olen sitten ostanut niitä summamutikassa.  Viime vuonna tein joulukortit itse ja niitäkin jäi muuta ylitse.
Ensin pitää tarkistaa joulukorttilistalta, kuka on mennyt yhteen jonkun kanssa ja kuka eronnut ja kenen lapset ovat jo omillaan ja kenelle on syntynyt vuoden aikana pienokaisia.  Olen vielä sen verran vanhanaikainen, että pidän todellakin joulukorttilistaa.  Lapset ovat nauraneet, että jos äiti ei saa joltain joulukorttia, niin se vetää nimen yli listaltaan.  Toivottavasti vaan posti kulkee ennen joulua.
Huomenna on ensimmäinen adventti ja partiolaisten joulukalenterin ensimmäisen luukun saa jo avata.  Hyvää adventtisunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti