sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kaikille isille hyvää isänpäivää!


Oikein mukavaa isänpäivää kaikille!
Oma isäni, 85 v, nauttii tänään isänpäivälounaan veljeni perheen luona ja sitten me menemme lapsuuden kotiini isänpäiväkahveille.
Neljän tunnin ajomatka suuntaansa kannattaa tehdä, kun on vielä
mahdollisuus käydä oman isän luona.
Omat lapseni käyvät isänsä luona ja Poika viettää omaa, jo toista isänpäiväänsä pikku Prinsessan ja Miniän kanssa.
Isänpäivän viettoa siis monessa sukupolvessa.

2 kommenttia:

  1. Hei! Sattumalta löysin blogisi, jossa yksi postaus liittyy kirjaseeni Pieni eläkekirja! Mukava että sait siitä jonkin ajatusvirikkeen. Kirja syntyi blogikirjoitteluni ohessa. Kirjoittelu on ollut minulle tärkeä tapa löytää hyvä eläkeläiselämä. Ensimmäinen blogini Kolmas portti liittyy eläkkeelle siirtymisen kokemuksiini. En tiennyt, kuinka minun käy ja aloin ikäänkuin seurailla päivieni kulkua. Muutaman vuoden päästä aloin uuden blogin Mumman raitamatto. Osana elämän tuomaa ohjelmaa minulla on ollut sukulaisten omaishoitoa ja nyt viime kuukausina selviäminen miehen kuolemasta. Sinä kaipaat yhteyksiä ja kuulumista. Minä löysin paluumuuttajana vieraaksi käyneelle paikkakunnalle niitä kansalaisopistosta ja vapaaehtoistyöstä kivalla kirpputorilla.
    Imetyskaulakoru oli minulle uutta, olisikohan siinä ideaa viimeiselle lastenlapselleni, joka ei aina keskity imemisen työhön. Pitää kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistäsi ja ajatuksistasi.. Ilahduin kovasti, että itselleni merkittävän kirjan kirjoittaja löysi blogiini.

    VastaaPoista