lauantai 30. heinäkuuta 2016

Kirppari alkoiSinne ne nyt jäi.  Kirppiskamat.  Ensimmäinen asiakaskin  näyttää jo tutkailevan myyntipöytääni.  Vielä pitäisi omaa vaatekaappia käydä läpi, vaikka joitakin vaatteita jo myyntiin sainkin. Kukkasomisteisia Riekerin balleriinoja olen säästellyt pitkään, mutta kun ovat pikkaisen liian pienet, niin ei niitä tule pidettyä.  Pakko luopua.  Vielä piti kuitenkin viimeinen katse luoda ulko-ovelta. 
Eilen sain järjesteltyä liinavaatekaapinkin ja samalla sieltäkin lähti tavaraa pois.  Vaatekaapin järjestely on jäänyt viimeiseksi, ehkä siksi, että vaatteista on vaikeinta päättää mistä luopuisi.  Nyt kuitenkin yritän olla tiukkana ja luopua niistä "ehkä joskus tarvitsen", "tämä oli kalliskin", "tässä on kiva kuosi", "tämän halusin ostaa", mutta joita en sittenkään ole käyttänyt.


2 kommenttia:

  1. Minulla oli just viikon kirpparipöytä ja pikkuisen sieltä tuli rahaa.Nettiinkin vihdoin laitettiin tavaraa myyntiin, että saisi vähän lisäroposia.Koululaisille tarvitsisi vaatteita ym kampetta ja yllättävän paljon niihin menee neljälle rahaa.Pitää itsekin lähteä kirppareita kiertämään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäaikana meni turhan paljon rahaa, joten jostain sitä on lisää haalittava itse kunkin. Voin kuvitella, miten paljon rahaa menee koululaisten vaate- yms. hankintaan, meillä kolme lasta ja heissäkin riitti haastetta.

      Poista