perjantai 15. huhtikuuta 2016

Virkkausta edelleenkinJos blogiani katsoo, niin luulisi, etten ole viime akoina tehnyt mitään käsitöitä, ulkoillut vain koirien kanssa ja ihmetellyt, että tuleeko se kesä vai ei.  Olen kuitenkin virkannut tätä peittoani, osan jo koonnut yhteen ja osan tehnyt jo valmiiksi paloiksi ja osa vielä keskeneräisiä paloja.  Tuhatkauno on siis malli ja paloja taitaa nyt olla ainakin osittain tehtynä viitisenkymmentä.  Nyt pitäisi viikonlopun  aikana saada ne virkattua loppuun ja kasattua.  Saas nähdä ennätänkö, kun on paljon muutakin tekemistä ja nuorisokin on tulossa pitkästä aikaa.


Välillä töitä hidastaa tämä joka paikkaan ennättävä pikku apuri.  Nytkin se tuolla makoilee keskeneräisen peiton päällä ja tekee aamupesuaan.


Koirien kanssa käytiin aamulenkillä ja oli taas ihanaa, että hanki kesti mummoakin.  Pääsimme kulkemaan metsätietä harjulle päin.  Ja  mikä mukavinta, kuraa ei kantautunut sisälle.
Viime yönä oli ollut pakkasta kuutisen astetta ja vielä aamulenkillämmekin neljä astetta. Itä-Suomeen luvattiin lumipyryä eikä kesärenkaiden vaihdosta tule taaskaan mitään.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti