tiistai 12. huhtikuuta 2016

Koirat


 
 Tänään on lämmin päivä ja uskaltauduin terassin rappusille päiväkahville. Lunta on vielä metsässä, mutta piha on jo sulanut ja kuivunut.  Eilen nämä niin "sopuisat" sheltit koettelivat hermojani rähisemällä toisilleen useampaan otteeseen.  Muuten niin kilteistä ja rauhallisista koirista tulee rähinän alettua hampaitaan näyttäviä petoja.  Pelottaa, että satuttavat toisiaan, väliinkään ei uskalla mennä, kun sitten voivat vahingossa purra minuakin.  Ainoaksi keinoksi jää repiä turkista ja huutaa naama punaisena IRTI!
Onneksi mitään pahempaa ei sattunut, mutta nähtävästi vanhemmiten nämä kaksi urosta ottavat toisistaan useammin mittaa, vaikka ovatkin nähneet toisiaan jo pienestä alkaen. Näinä päivinä, kun Koiraherra on reilun viikon lomalla luonamme, olen haudannut viimeisetkin haaveet kahdesta koirasta.  Eiköhän tämä eläinlaumamme ole jo täysi. 2 kommenttia:

  1. Mulla on pari kertaa aiemmin ollut kaksi koiraa ja ne otti aina säännöllisin väliajoin rajusti yhteen. Silloin päätin, että ei enää kahta koiraa. Eikä meidän Muppe edes kaipaa kaveria. Se pääsee niin paljon ulos, metsään, juoksemaan ja leikkimään vastaatulevien kanssa ja muutoin kulkee meidän mukana joka paikassa, vaikuttaa kovin tyytyväiseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin koira on nyt ottanut kissat kaverikseen vaikka aiemmin touhusi tuon Pojan perheen koiran kanssa, mutta eivät enää oikein tule toimeen keskenään.

      Poista