keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Lankamaailman bloggaajatapaaminenMinulla oli ilo ja onni saada kutsu Oulunkylän Lankamaailman bloggaajatapaamiseen. Meitä oli paikalla lähes kaksikymmentä nuorempaa ja vanhempaa bloggaajaa.  Ensin oli "virallinen osuus",  kuulimme mm. miten muodot vaikuttavat meihin ja mitä ne kertovat meistä.  Itse sinisestä neliöstä pitävänä kuulun  melankooliseen järjestystä ihannoivaan filosofiseen joukkoon, joka tarvitsisi joskus ilmapallon muotoa piristämään ja energisoimaan.


Kuohuvan juoman seurana saimme nauttia pikkunaposteltavaa keväisesti katetusta pöydästä.


Elina, Lankamaailman markkinointipäällikkö oli koonnut korillisen kevään lankauutuuksia ihasteltavaksemme. Kevään aikana Lankamaailmaan saapuu monia uusia lankalaatuja ja -merkkejä. 


Saimme jokainen mukaamme Lankamaailman lahjakassin, jossa oli kevään uutuuksien rinnalla "vanhoja" hyviä lankoja myös sekä Knit Pron puikkoja.


Lankalaihiksestani huolimatta sorruin muutamaan ostokseen alennetuilla hinnoilla.  Ohuet puuvillakerät ovat boleroani varten,  petroolin sininen lanka Home Spa lankaa, joka tuntuu muovimaiselta, mutta siitä voi tehdä pesukintaita yms.  Kuivana se on karheaa, sopii siis kuorintaan, mutta kosteana pehmeää.  Tätä lankaa oli monessa ihanassa värissä.  Joudun varmaankin hakemaan sitä kevään aikana lisää. Ostin myös tarpeeseen parit ohuemmat virkkauskoukut, mallia, josta tykkään. 


6 kommenttia:

 1. Kiva kun tulit kauempaa....vaikka olihan sulla se varsinainen hyvä syy olla näillä kulmilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva osallistua ja nähdä muita.

   Poista
 2. Tuo home spa-lanka kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!Täytyykin katsoa löytyisikö nettikaupasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän löydy ja kunhan saan siitä tehtyä jotain, laitan tänne blogiin kuvia.

   Poista
 3. Hej ! Kiva blogitapahtuma oli, ja aina on niin kiva nähda ja tavata uusia ihmisä!
  Kram Sanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli niin monenlaista bloggaajaa, kiva oli tavata.

   Poista