lauantai 11. heinäkuuta 2015

Torstain ostokset


Torstain kauppareissulta täällä pääkaupunkiseudulla
ostin Ruohonjuuren Ystävämyynnistä vaniljantuoksuista deodoranttia, intiaanilakritsia, raakasuklaata ja riisimaidosta tehtyä suklaata.  Raakasuklaapatukka riittää pitkäksi aikaa, koska jo yhden palan nauttiminen vie suklaahimon, niin voimakkaasti tummalta suklaalta maistuvaa se on.  Riisimaidosta tehty kirsikka-valkosuklaa oli myös hyvää kuten intiaanilakritsitkin.  Deodoranttia en vielä ole aukaissut, joten sen sopivuudesta myöhemmin.                                   

Sinellistä ostin kolmella eurolla palakangaspussin, jossa oli ihan kivoja kankaita, yksi todella isokin lapsen tyynyliinaksi sopiva.  Eurolla sai viisi puusydäntä, joita voi käyttää joko pyyhemerkkeinä tai pakettikortteina.  Pieni betoniämpäri ohjeineen tulee testattavaksi kotona ehkä raparperinlehteen.
Kontaktimuovin oloinen taulutarra ja taulutarratussit ovat Tigeristä.  Tyttö oli jo tusseja testannut ja hyväksi havainnut.  Tarrasta voi leikata vaikkapa lasipurkkeihin etikettejä tai laittaa kaapin oveen muistilistaksi.
Violetin kirjava sukkalanka, violetti huopuvalanka sekä ohuen ohut virkkauslanka ovat kaikki Sinellin löytökorista.  Löysin siis lankoja jopa askarteluliikkeestä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti