tiistai 28. heinäkuuta 2015

Jojoilua lankalaihiksessa


Kävimme Miehen kanssa tänään ruokakaupassa ja hän huomasi alelankalaatikot.  Pakkohan sitä oli taas niitä penkoa.  Lankalaihikselle tämä ei tee hyvää.  En ole aiemmin kokeillut Novitan 7 veljestä Nostalgiaa ja ostin siksi niitä kolmea eri väriä kerät.  Yksi tummansininen puuvilla-bambulanka lähti myös mukaan, kun eilen lainasin kirjastosta Virkkataan kirjaimia kirjan ja siinä oli ohje tiskirättiin.
Ensimmäisenä aloitin neuloa puna-valkoisesta Nostalgia langasta junasukkia.  Ensinnäkin, näistä tulee liian isot vauvaikäiselle, toiseksi en tykkää väriyhdistelmän käyttäytymisestä.  Ehkä tuo tummempi sävyinen näyttäisi "rauhallisemmalta".
Taas kerran langat, joista pidin enemmän kerällä kuin valmiissa työssä.  Onneksi en ole ostanut näitä normaalilla hinnalla.
Pienet villasukat tein Novitan Nalle Taika-langasta.  Lankaa jäi vielä reilusti, joten siitä pitää vielä kokeilla noita junasukkia. Junasukat ovat vauvaikäsille kätevät, kun ne kestävät hyvin jalassa ja kasvavat lapsen mukana, vaikka malli kuluttaakin paljon lankaa.  Toisaalta, sehän tekee hyvää lankalaihikselle.


2 kommenttia:

 1. Mies huomasi lanka-alen ja kertoi siitä sinulle:D?
  Meillä kun Ukko K. huomaa halpoja lankoja niin hän kiertää ne mahdollisimman kaukaa ja kertoo niistä minulle korkeintaan kotona...koska 3e lankakerä ei ole halpa, mutta jos uistimen saa 10eurolla niin se on suorastaan pakko ostaa hah hah:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin meilläkin yleensä, mutta miehellä oli nyt autojutut mielessä ja yritti miellyttää ;)

   Poista