sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Koiraherra saunoo

Tänä iltana saunoessamme, tuli Miniä koputtelemaan ovea ja Miehen piti lähteä  valokuidun kaivuupaikkaa näyttämään.  Kun Mies meni ulos, livahti Koiraherra saunaan ja hyppäsi lauteille.  Kerran aiemmin olen nähnyt Koiraherran saunovan ja tiesin sen pitävän siitä.  Heitin löylyä ja Koiraherra nousi istumaan ja välillä taas kävi makaamaan lauteille.  Kolme-neljä kertaa otimme löylyä ja sitten Koiraherran hyppäsi lauteilta alas.  Ei huolinut tarjoamaani vettä vaan lähti ulos etsimään Koiraa pihalta. Eipä tarvinnut yksin saunoa.
Tulevalla viikolla pitäisi vihdoin ja viimein valokuidun saavuttaa meidätkin.  On sitä jo odotettukin.  Ehkä jatkossa nettimme toimii luotettavammin ja nopeammin.  En enää ennätä juomaan kahveja kuvia blogiin siirtäessäni.  Myös telkkarin eri kanavat pitäisi näkyä paremmin, nyt vain muutama kanava näkyy pätkimättä.  Tietenkin, vielä voi sattua jotain ja kytkeminen viivästyy edelleenkin.  Mutta nyt asia ainakin edistyy.

1 kommentti:

  1. Meillä kesti melkein puolivuotta siitä, kun kuitu oli tuotu seinään asti ja siitä siihen kun koneeseen yhdistettiin. Kyllä oli pitkä aika odottaa. Mutta hyvin on kyllä pelannut nyt jo monta vuotta.

    VastaaPoista