perjantai 2. joulukuuta 2016

Himmelitähti ja paperitähtiTälläinen joulukalenteri Miehelle ja minulle paljastui Tytön ja Vävyn antamasta laatikosta.  Paljon mielenkiintoisia paketteja.  Joulun odotus sujuu nyt mukavasti kahta pakettikalenteria ja Partiolaisten kalenteria avatessa aamuisin.


Näppituntuma-blogin  Amrian organisoiman joulukalenterivaihdon kaksi ensimäistä pakettia ovat olleet kivoja. Jo ensimmäisenä adventtina tuli mieleisiä pastilleja ja nyt joulukuu alkoi joulun mausteiden myötä.  Tänä aamuna tuli ajankohtaisia korttiaskartelutarvikkeita ja ohje ihanaan smoothieen.  Kiitos Neuleita siniseltä sohvalta Emännälle. 


Paperitähtien valmistus vain jatkui.  Mies toi töissä tullessaan kaupasta eväspusseja, kun meidän kaupungista ei löytynyt mistään pieniä paperipusseja.  Anopin tuttava oli nähnyt anopille tekemäni paperitähden
ja oli toivonut sellaista.  Aivan samanlaista hän ei nyt saa, mutta jospa tällaiset valkoiset kävisivät, näiden materiaali on todella halpaa 2,90/60 kpl.


Punaisista (ne on oikeasti punaisia, vaikka oranssilta kuvassa näyttävätkin) ohuista pilleistä tein tällaisia tähtihimmeleitä.  Nämä menevät Miehen tädeille Tampereelle.  Onneksi ei tarvitse postittaa, vaan saamme antaa ne ensi viikonloppuna heidän Itä-Suomen reissullaan.  Nämäkin olivat toivelistalla, anopille kun tein viime vuonna jo tällaisen.
 


28 kommenttia:

 1. Kivoja nuo kalenterivaihdot. Iiristäviä lahjoja olet tehnyt, hienoja.

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo kalenterinvaihto idea <3 Ihania nuo paperipussitähdet, tää oli niin hyvä idea kyllä :) Mukavaa joulukuun alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinun, minäkin innostuin tekemään noita.

   Poista
 3. Oi ihanuus miten kauniit nuo tähdet, nyt tää alkaa askartelemaan! Kiitoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sinäkin innostuit, itse innostuin Happystarhome blogista saamistani ideoista.

   Poista
 4. Kivoja yllätyksiä tulee kalenterista! Ja olet kyllä taitava tekemään kaikkea, nuo tähdet on hienoja! Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja edullista joulun tunnelmaa saa loihdittua, kun osaa ja viitsii nähdä vaivaa, kuten sinä. Saat/saatte mukavia yllätyksiä joulukalentereista aivan jokaiselle päivälle. Iloitsen puolestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla onkin aina yhteinen kalenterin avaushetki, ennen Miehen töihin lähtöä.

   Poista
 6. Minä en tänä Jouluna raaskinut ostaa edes suklaakalenteria itselleni...nyt harmittaa.Oi miten kaunis tuo pillihimmeli-juuri tuosta himmelimallista tykkään:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pilleistä tehdyt himmelitkin ovat tosi edullisia tehdä. Materiaali ei paljoa maksa. Kohtahan noita suklaakalentereja saa puoleen hintaan, sitten saakin kerralla avata monta luukkua ;)

   Poista
 7. Onpa teillä kivaa, kun on paljon pieniä paketteja! Näyttäviä tähtiä!
  Oikein kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. On kyllä monimutkaisen näköinen tuo pillitähti :o mutta kaunis. Olis kokeiltava noita pussitähtiäkin tehdä, mutta kun ei muista edes katsella kaupasta niitä pusseja, muisti kun on huono :D
  Mukava tuo joulukalenteri idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo pilleistä tehty himmeli ole vaikea tehdä, kun vain aloittaa ja jatkaa systemaattisesti. Meidän pikkukaupungista ei edes noita tavallisia paperipusseja löytynyt.

   Poista
 9. Jestas miten ihana lahja ja kiva idea. Taitaa tytär ja vävy rakastaa teitä hurjsti, mutta niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan. Noita on kiva availla joulukuun ajan. <3 Ihanaa viikonloppua Mummo <3

  VastaaPoista
 10. Nuo paperitähdet on kauniita. Pitäisi katsoa, löydänkö eväspusseja meidän kaupoistamme. Kaunis tuo himmelisi. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nuo eväspussit ovat edullista askartelumateriaalia.

   Poista