maanantai 29. helmikuuta 2016

Tavoite 2 toteutuminen helmikuussaHelmikuun kirjanpitoa tein pitkin kuukautta.  Laskin ruokakaupan kuitit aina viikon välein yhteen, niin eivät kasaantuneet.  Tätä kuuta pelkäsinkin, että menot ovat tuloja suuremmat ja niin kävikin.  Onneksi oli vararahastoa.  
Ruokakulut olivat pikkasen korkeammat kuin viime kuussa eli nyt 429,86 euroa, mutta siihen sisältyy myös viikonlopun retkieväät.  Kissat ja Koira kuluttavat näköjään reilut sata euroa kuukausittain ruokaan ja kissanhiekkaan.  Halvempia ruokia voisi tietenkin ostaa, mutta Koira on herkkävatsaista rotua, enkä siksi halua vaihtaa ruokavaliota.  Kissat taas syövät myös ns. merkkiruokaa, koska ainakin turkista näkee, että se on parempaa.  Ja sen tuntee myös hajusta! Nimittäin kakan hajusta.  Pikkukissan tultua huomasimme, että kun ostimme marketin halparuokaa, niin kissan vessassa käynnin haistoi koko talossa.  Nyt kun syövät tuota eläinkaupan ruokaa, niin ei tule hajuhaittoja.
Näin ehkä säästämme eläinten osalta eläinlääkärikulujakin.
Lankaostoksiin käytin helmikuussa 32,75 euroa eli kohtuullisesti.  Vaatteisiin meni rahaa, kun ostin alennusmyynnistä pitkään etsimäni lämminvuorikumisaappaat ja toppahousut.  Ostin myös ensi viikonlopuksi junaliput jo hyvissä ajoin helmikuussa sekä annoin Kuopukselle matkarahaa ja rahaa uusiin kenkiin. Alkukuussa olleen viemäriongelman takia, ostettiin viemäriin lämmityskaapeli, johon meni 141,10 euroa, tämä siis yllättävä meno.
Helmikuu siis tappiollinen 181,91 euroa, josta tuo kaapelin hinta 141,10 euroa asuntolainan "lopuista" eli kuukauden tappio 40,81 euroa. Harmi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti