maanantai 22. helmikuuta 2016

Kaverukset Pikkukissa ja KoiraTänä aamuna kun heräsin, oli jalkopää taas vallattu.  Sekä Pikkukissa että Koira nukkuivat siellä hyvin rentoina ottaen ison tilan sängystämme.  Pikkukissa on edelleen utelias tulemaan aina sinne missä tapahtuu.  Sain eilen valmiiksi Novitan 7 veljestä Polkka langasta tekemäni sukat.  Siniset sukat sopivat hyvin sinisen trikootunikani kanssa.


Pikkukissa haisteli tarkkaan lankoja ja kävi sitten sukkien viereen makoilemaan.  En siis ottanut kuvaa vain sukista ja tunikasta vaan myös Pikkukissasta.


Tavaksemme on tullut, että kun me Koiran kanssa lähdemme aamulenkille postia hakemaan, lähtee Pikkukissa myös ulos.  Joskus se seuraa meitä puolimatkaan, joskus taas jää tutkimaan pihan läheisyyteen ja odottelee sitten terassin rappusilla meitä takaisin.
Kun tulemme takaisin pihaan, pitää Koiran ja Pikkukissan ensin tervehtiä toisiaan nuuskimalla.  Aivan kuin heillä olisi jo ollut ikävä toisiaan.  Välillä ne yltyvät kisailemaan keskenään, välillä sopuisasti yhdessä kulkemaan.  Hyvät kaverit ainakin ovat keskenään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti