tiistai 23. helmikuuta 2016

Osaatko silittää kissaa oikein?Eikö teitä koskaan ärsytä iltapäivälehtien nettisivuilla olevat;
oletko aina pessyt hampaasi väärin
osaatko laittaa vessapaperin oikein telineeseen
viisi tapaa jolla hurmaat naisen
kestävän parisuhteen kaksi tärkeää asiaa
näitä kolmea kannattaa ostaa suurpaukkauksissa
jne
Pidetäänkö ihmisiä tosiaan niin tyhminä, etteivät he tiedä, että vessapaperit ja paristot kannattaa ostaa suurpaukkauksissa edullisemmin tai että kestävän parisuhteen tärkeät asiat ovat toisen kunnioitus ja huomioiminen.  Eikö nämä asiat ole itsestään selvyyksiä.  Silti tälläisiä listauksia on päivittäin.
Minusta ne ovat ärsyttäviä ja yleensä pyrinkin välttelemään koko sivustoja, mutta joskus tulee illalla vielä uutisotsikot katsottua. 
 Viime päivät olen taas uppoutunut sukututkimukseen.  Olen löytänyt joka päivä jotain uutta liittyen isäni isän suvun historiaan.  Nyt olen siinä pisteessä, että edistyäkseni asiassa, minun pitää haastatella vielä kerran isääni ja sitten päästä käymään kotiseutuni pääkirjaston kotiseutuosastolla ja jos vain mahdollista niin maakunta-arkistossa.  Nyt ne eivät kuitenkaan ole ajankohtaisia, koska ensi viikolla olen menossa Pikku Prinsessan päiväkodin isovanhempien päivään ja samalla useammaksi päiväksi Pojan perheen luo. Sitä ennen on vielä monenlaista touhua.  Ensi viikonloppuna, jos sää vain sallii, teemme Tytön ja Vävyn kanssa pilkkiretken.  Ensi viikon alkupuolella pitää ennen reissua vielä käydä kampaajalla ja mammografiassa, jonne sain kutsun.  Tämän viikkoa vielä nukun pitkiä yöunia, laiskottelen ja puuhailen kotona.

1 kommentti:

  1. Heheh joskus keskustelivat Hyvät ja huonot uutiset-ohjelmassa, että ihmisten on salaa "pakko" lukea juuri tuommoiset jutut ja varmistaa, että itse tekevät asiat oikein:D.Vaikka on kai niitäkin jotka eivät osaa ostaa suurpakkauksissa tai katsoa kilohintaa jne.Tarpeeksi kun lukisi nuita juttuja niin kohta ei varmaan osaisi enää käyttääkään sitä vessapaperia oikein:D:D

    VastaaPoista