keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Takaisin kotiin


 Kun hätä on suurin, ovat ystävätkin lähellä.  Eikös se jotenkin noin mennyt tuo sanonta.  Ystäväni oli tehnyt ison satsin kaalilaatikkoa ja sain sitä mukaani sunnuntaina.  Tykkään kovasti kaalilaatikosta, mutta itse sitä tulee harvoin tehtyä, kun Mies ei siitä tykkää.  Nyt sain herkutella tämän viemärinsulatusviikon kunniaksi.


Nyt on viemäriputki saatu sulatettua ja aloitettu vahinkojen tutkiminen.  Kissat ovat uteliaana siellä missä tapahtuu.  Kun seinään tehtiin luukku, niin heti siellä oli molemmat kissat tutkimassa sitä.  Koira taas pysyttelee mielummin kauempana, kaiken varalta.


Jouduimme siis tekemään aukon vessan seinään, jotta nähtäisiin mistä putki vuotaa, koska talon alle oli tullut vesihelmiä. Syy löytyi ja korjaaminen onneksi onnistui.  Kuivatustakin on tehty ulkoa ja sisältä.  Nyt kun luukku on tehty seinään, laitamme sinne viemäriputkeen lämmityskaapelin vastaisuuden varalle.  Tärkeintä kuitenkin, että pääsemme takaisin kotiin.  Huomenna sitten alkaa siivous sekä ulkona että sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti