sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kuvia kaupunkireissultaEnpä saanut perjantaina Koiraherraa meille.  Kuopuksen isä on niin ihastunut Koiraherran seuraan, että haluaa pitää sen luonaan.  Onneksi Kuopus lähti käymään meillä, vaikka vain yhdeksi yöksi.  Mukava oli taas Kuopuksen kanssa jutella ja viettää aikaa. Kävisi vaan useammin.  Kaupunkireissulta jäi tämä virkattu "vati" mieleen.  Hintaa tuolla oli yli 15 euroa, kannattaisi siis virkata itse.


Kevään värejä, ehkä jopa pääsiäisen mieleen tuovia, oli tässä kaupan sommitelmassa.  Kiva näitä on katsella kaupungissa käydessä, kun täällä meilläpäin ei isoja tavarataloja ole. 
Eilen käytiin tuolla "varastollamme" ja pengoin muuttolaatikoitani ja löysinkin kirjan, jonka muistin saaneeni joskus 17 vuotiaana vanhemmiltani.  En silloin sitä osannut arvostaa, mutta nyt eilen sen löydettyäni jälleen, menikin siinä ilta sitä tutkiessani.  Nyt olen jo saanut kartoitettua isäni isoisän kotiseudulle muuttoajankohdan.  Tämä tälläinen oman suvun vaiheiden tutkiminen kyllä vie mukanaan. 

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis tuo virkattu vasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaisen voisi varmasti virkata itsekin ja tärkätä sen kovaksi. Siellä oli niitä valkoisena ja aivan vaalean harmaana. Molemmat nättejä.

      Poista