perjantai 25. marraskuuta 2016

Black Friday



Tämä on harvinainen postaus Mummo ja Koira blogin historiassa.  
Ensimmäinen todellinen yhteistyöpostaus.
Olen kertonut aiemmin blogissani joistakin tuotteista oma-aloitteisesti, saamistani "tilauslahjoista" sekä arvostelukappaleina saamistani kirjoista.   En halua blogiini sellaisia tuotteita tai tavaroita esille,
 joita en itse oikesti pitäisi tai käyttäisi.
Olen jopa vastustanut monien, etenkin muoti- ja kosmetiikkablogien yltiöpäistä tuotteiden hehkutusta, joissa se ainut ja paras tuote vaihtuu postausten myötä ja uskottavuus on täysin kadoksissa. 

Villatunika taskuilla ja hupulla
Kuva Dress Like Marie, villatunika
Olen huono etsimään ja sovittelemaan vaatteita.  Tuntuu, ettei mikään istu tällaiselle lyhyelle pyöreävartaloiselle mummolle.  Jos vaate istuu hyvin rintojen ja vatsan kohdalta, on sen hihat ja helma liian pitkät.  Vaatteen pitää myös tuntua mukavalta ja mielellään saisi korostaa hyviä puolia, vaikka olisivatkin XL-kokoisia.  Mummokin saisi näyttää uudessa vaatteessa hyvältä ja tuntea itsensä vielä upeaksi mummoudesta huolimatta tai juuri sen takia.
Löysin Dress Like Marie etsimällä itselleni tunikaa netistä.  Ja mikä mukavinta, verkkokaupassa voi kysyä tuotteesta ja sieltä vastattiin nopeasti esim. kysymykseeni ale-puseron pituudesta.  Ei tarvitse arvailla.


Dress Like Marie


Dress Like Marie on nimestään huolimatta suomalainen perheyritys Oravaisissa, Pohjanmaalla.
Siellä Marie Backman-Thors itse toimii.  Jälleenmyyjiä löytyy, tällä hetkellä lähinnä rannikolla ja Ahvenanmaalla, jossa myös verkkokaupan varasto sijaitsee.
Valikoima koostuu pääasiassa naisten vaatteista sekä asusteista koossa S-3XL, osa jopa kokoon 4XL-5XL saakka.
Yleensähän näitä suurempia kokoja on harvemmin mistään saatavilla.

Hihaton perustunika, musta

Mistä sitten nimi Dress Like Marie.  
Tässäpä kuvaus yrityksen verkkosivuilta;

"Yritys sai alkunsa sattumalta jo 6 vuotta sitten, kun Marien ystävät ja tuttavat oikeasti yrittivät ostaa hänen päällään olevat vaatteet, jotka hän oli ostanut ulkomaanmatkoillaan itselleen. Siitähän nimi Dress Like Marie (pukeudu niin kuin Marie) tuleekin. Marie itse vastaa ostoista ja käy ostosreissuilla Espanjassa tiheään tahtiin poimimassa yksilöllisesti kaikki tuotteemme."
Imarteleva tunika 3/4 hihalla
Kuva Dress Like Marie, Fredrika

 Nyt Marie on lanseerannut myös ikioman vaatemerkin, joka perustuu Marien tietoon ja kokemukseen.  Vaatteilla on oma nimi, joka kertoo vaatteen luonteesta ja inspirationin lähteestä.
Täältä löysinkin monta mukavaa mallia itselleni.

Tummansiniset FARKKULEGGINGSIT, M-2XL
Kuva Dress Like Marie


Tykkään itse käyttää paljon tunikoita ja leggingsejä.  Ne ovat mukavat päällä ja korostavat kapeita jalkojani, mummossakin löytyy jotain korostamisen arvoista ;)
 Kokosin tähän postaukseen joitakin omia suosikkejani.  Valitettavasti tilasin tuotteet niin myöhään, ettei ne vielä ennättäneet tulla tänne itärajalle saakka, vaikka matkalla jo ovatkin. Tiedossa siis lisää kuvia ja tunnelmia vaatteita sovittaessani.
Niin ja koska tänään on Black Friday, löytyy Dress Like Marien sivuilta tuotteita vain 15 eurolla.  Kannattaa toimia nopeasti.  Kysyinkin jo aamupalalla Mieheltä, että saanko itse tilata itselleni syntymäpäivälahjan ja joululahjan, niin hänen ei tarvitse kuin maksaa lasku.  Sopii kuulemma.
Lopuksi vielä  ennakkotietoa; arvontaa tulossa, palkinto Dress Like Marielta, ohjeet ja tiedot vaatepostauksessani lähiaikoina.





26 kommenttia:

  1. Näyttää kivalle. Ja mielelläni ainakin minä luen postauksia sellaisista tuotteista joita todella kirjoittaja itsekin käyttää,kuten itse teen yrttiblogissani. Postaan vain tuotteista joita käytän päivittäin. Mutta tapoja on monenlaisia. Kiva tätä oli lukea! Laita lisää vaan jos itse niin tykkäät :) Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä oli rohkaiseva kommentti. Sinäkin sait minut aikoinaan innostumaan noista yrttituotteista juuri kertomalla omista kokemuksistasi ja niistä paistoi kiinnostus asian suhteen. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

      Poista
  2. Kauniita vaatteita. On aika vaikea kertoa tuotteesta, johon ei itse usko. Saati tehdä se uskottavasti. Mielestäni annoit aidon tunnustuksen Dress like Marie ja heidän tuotteilleen ja asiakaspalvelulleen. Kiitos. Käyn ainakin katsomassa sivuja, kunhan paranen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ainakin tykkään ja toivottavasti muutkin löytävät tämän verkkokaupan.

      Poista
  3. Kivan näköisiä vaatteita ja kaunis sumukuva tuossa ylimpänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli eilen aivan sumuinen päivä, varmaankin kun lämpötila laski. Noi on kyllä kivan näköisiä vaatteita, ainakin minusta.

      Poista
  4. Kaunis hoikentava vaate tuo musta (tai siis molemmat niistä).
    Sopii varmaan lyhyellekin (kuten minulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan pääsen tilaamiani vaatteita sovittelemaan, niin näkee, miten ne istuvat tällaiselle alle 160 cm:lle.

      Poista
  5. Aina on kiva tutustua uusiin vaatemerkkeihin! Hyvännäköisiä!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Kivan näköisiä vaatteita. Mulla on kans kropan mitat ihan nurin narin. Ympärys housuissa riittävä niin pitkät sitten punteista. Hohhoijaa kauhea kattella ittelle vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tilata netistä, kun voi sitten rauhassa kotona sovitella.

      Poista
  7. Minullekin ihan uusi vaatemerkki.
    Kivoja vaatteita!
    Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  8. Myös minulle uusi merkki, mielenkiintoista! Ovat kyllä hyvännäköisiä vaatteita! :)
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ihastuin näihin kovasti. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  9. Ihan uusi tuttavuus tuo vaatemerkki! Nopealla vilkaisulla näytti siltä, että siellä on oikein mukavan näköisiä vaatteita. Mä myös tykkään tunikoista ja tuolta näytti löytyvän jopa värejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy värejäkin, vaikka itse tulee usein noihin mustiin sorruttua.

      Poista
  10. Kiva tuo hihallinen tunika. Enpä ole kuullutkaan tästkään firmasta. Liian myöhään meni, ei nyt enää jaksa tilata mitään. Niinkuin tänään. Mut kivaa vikkonloppua!

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita, minä tykästyin tuohon mustaan tunikaan <3 Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minunkin suosikkeja. Samoin mukavaa viikonloppua!

      Poista
  12. Onpa ihania vaatteita. Aivan outo firma, vaikka pohjanmaalta onkin. Menipä sitten tuo black friday. Itsekin tykkään tunikoista ja legginsseistä. Ne on minulla aina kotona päällä. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunikat ja legginssit ovat rentoja vaatteita. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  13. No.. tämäpä mallisto on juuri sellainen joka sopii minun vartalolle. Kauniita ja hyvin istuvia vaatteita ovat :) Ihanaa Adventtia sinulle :)

    VastaaPoista
  14. Arvelinkin, että pitäisit tästä. Mukavaa adventtia sinullekin!

    VastaaPoista