keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Villasukkia, taas


Villasukkia on helppo neuloa telkkaria katsellessa illalla, kun mitään muuta ei enää jaksa tehdä.  Neuloessa tuntuu kuitenkin, ettei ihan laiskana istu ja kuitenkin pystyy seuraamaan ohjelmaakin.
Olen nyt päivisin lukenutkin jonkin verran kirjastosta lainaamiani kirjoja, joskin pitkään romaaniin keskittyminen ei oikein onnistu.  Ennen nautin lukemisesta, siinä ajatukset pääsivät pois kaikenlaisista mieltä askarruttavista asioista.  Nyt tuntuu, etten jaksa keskittyä pitkään.  Ehkä talven tulleen takkatulen ääressä se lukemiseen keskittyminenkin onnistuu.  Nyt sitten vain lueskelen käsityö- ja sotakirjoja.  Paikallinen sotahistoria kiinnostaa kovasti.
Mutta välillä pitää neuloa.

Nämä sukat on tehty Lanitium ex machina glitter sock langasta ja Regian Active 6 sukkalangasta, josta seuraava mainosteksti:
"Phase-Change-Material (PCM) -ottaa lämmön talteen ja vapauttaa sen tarvittaessa.
Outlast -ominaisuus on Regian erityisessä akryylikuidussa.
Outlast -lämmönsäätely ominaisuuden ansiosta Regia 6-säikeinen lanka antaa aivan uuden ulottuvuuden käyttömukavuudelle kelissä kuin kelissä - materiaali toimii, kuten tekninen urheilupaita...
Outlast -kuituteknologia on alun perin kehitetty NASA’lle suojaamaan astronautteja äärimmäisissä olosuhteissa avaruudessa. On todistettu, että Outlast komponentit pitävät kehon lämpötilan tasaisena.
Nyt tämä kuitu on osa luotettua ja testattua Regian Active -lankaa..."
Sopinee siis tänne itärajan tuntumaan tammikuun pakkasillekin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti