keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kotona tilannepäivityksin

Kotona jälleen.  Eilen reilun neljän tunnin junamatkan virkkasin vironvillasta huivia.  Ohje on sovellettu Arkimamman Simpukkahuivista ja Kososkan Simpukkamummo huivista yhdistellen.  Melkein sainkin huivin valmiiksi matkan aikana, mutta sitten huomasin virheen ja jouduin purkamaan kolme pitkää, pitkää kerrosta.  Huivi pitää vielä liottaa huuhteluaineessa ja sitten pingottaa muotoonsa.  Tämä oli ensimmäinen kokeiluni vironvillasta ja valitsin pienimmän vyyhdin mitä minulla oli, jotta saisin mahdollisimman nopeasti valmista.  Eilen kävin päivällä vielä ostamassa uudet sukkapuikot, kun ajattelin saavani huivin nopeammin valmiiksi eikä mukana ollut kuin virkkuukoukku.  Lankoja kyllä riitti repullinen.


Täällä syksy on jo huomattavasti pidemmällä, koivut ihan keltaisena ja viime viikonlopun myrskytuuli oli karsitanut jo runsaasti lehtiä.

Otin eilen Kuopuksen mukaani pariksi päiväksi tänne seuraksemme. Hänellä kun loppui jo opiskelut ja kesäajan työt ja sivariin meno on vasta ensi kesänä.

Kiva välillä hemmotella pikku Prinsessan sijasta tuollaista isompaa prinssiä.  Äidin ruuat ainakin tuntuvat maistuvan.


Aamulla oli ihan pakko päivittää Lankalaihis tilanne.  Viikonlopun ostot painoivat mielessä, vaikka valmistakin on tässä kuussa tullut.  Onneksi tämä kuukausi näyttäisi olevan vielä plussan puolella kulutuksen suhteen.  Nyt vielä ennättää neuloakin lisää.
Muistakaahan käydä osallistumassa I love me -messulippujen arvontaan!
2 kommenttia:

  1. Linkitin taas uuden hyväntekeväisyyskohteen (toukkapussit) blogini sivupalkkiin;)

    VastaaPoista