keskiviikko 19. elokuuta 2015

OngellaTänään kävimme tuolla suuremmassa kaupungissa.  Tyttö ja Vävy tekevät keittiöremonttia ja heiltä jäi hyvä sähköliesi ylimääräiseksi ja haimme sen meille pienen lietemme tilalle.  Kävimme myös samalla reissulla Miehen ja Vävyn kanssa syömässä viime viikonlopun häiden ruokatarjoilusta vastanneen ravintolan lounaalla.
Ruoka oli täälläkin todella hyvää, salaatteja paljon ja useampi lämmin ruoka vaihtoehto.  Hintakin vain kahdeksan euroa.

Päivä oli helteinen etenkin kun olimme liikenteessä farmariautolla, jossa ei ole ilmastointia.  Kotiin tultuamme päätimme kuitenkin lähteä kalaan pitkästä aikaa.  Sää oli taas mitä parhain, lähes tyyntä.  Tällä kertaa kävimme järvemme toisella laidalla ruohikoiden reunassa ongella.  Pieniä sinttejä saatiin ja kolme isompaa ahventakin.

Saaren rannassa näkyi majavan melko tuoreet jäljet haavan rungossa.  Itse majavaa ei kyllä näkynyt.  Eikä lähistöllä näkynyt mitään patoakaan.

Aurinko alkoi jo laskea, mieli olisi tehnyt olla pitempäänkin, mutta pimeä tulee nopeasti auringon laskun jälkeen ja toisaalta myös ilma viilenee nopeasti.

Vesi oli laskenut kotirannassakin ja paljastanut laiturin viereisen kiven.

Sisälle päästyämme teki mieli kuumaa kaakaota ja kauraleipää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti