perjantai 7. elokuuta 2015

Nostalgiaa joulusukkiin
Kaupunkireissulla ostamastani paksusta ketjumaisesta puuvillalangasta  virkkasin kiinteillä silmukoilla patalapun (vaaleampi), tummemmasta langasta tein koukkuamalla myöskin patalapun.  Puuvillanauhaan kirjoitin; hienopesu, puuvillaa 100 %, näyttivät heti paremmilta, "ammattimaisimmilta".  Patalapuista tuli melko paksut, joten ei pitäisi polttaa sormia. Toisaalta laput ovat pehmeät ja muotoutuvat.
Lankana Schachenmayr Ashana.Alekorista ostamistani Novitan 7 veljestä Nostalgia langoista oli nyt puna-vihreä sävy kokeilussa.  Näistä tuli kivat, aivan joulusukkien oloiset.  Harmi, kun tätä lankaa ei enää ollut siellä kaupassa lisää.


Vävyn veljellä on huomenna sotilasvala Kajaanissa.  Vävy ja Tyttö tulivat jo tänään mökille, jotta huomenna olisi lyhyempi matka ajaa.
Iltapäivällä onkin sitten taas pitempi paluumatka, kun menemme isommalla porukalla Kumpurockiin ja yökylään Vävyn vanhempien luo.  Koirakin pääsee mukaan ja on varmasti innoissaan nähdessään koirakaverinsa.  Yksi koirista on oman Koiramme suuri idoli.  Koira seuraa sitä vähän liiankin tarkasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti