tiistai 4. elokuuta 2015

Mitä sitä tulikaan taas ostettua

Ensimmäinen lankakauppalöytö oli Kaubamajan Löng ja Löngast, josta ostin virolaista villalankaa 32 euron kilohintaan (suomalaisessa nettikaupassa hinta 58 e/kg) sekä puoleenhintaan kaksipäisen koukkuamiskoukun kaapelilla.  Olikohan tuo nyt oikea määritelmä, lähelle ainakin.
Mies odotteli kiltisti kaupan ulkopuolella ja lähetteli nuorisolle kuvia todistusaineistoksia lankalaihiksen epäonnistumisesta.
Aamukävelyllämme näimme myös lemmikkikaupan Bossen, josta löytyi tuliaiset sekä Kissalle että Koiralle.  Kissa tykkää metsästää itikoita, kärpäsiä ja muita ötököitä, joten paristolla liikkuva pörräävä "mehiläinen" lienee mieleinen.  Koiran aikaisemmat ääntä pitävät linnut ovat jo niin loppuun kulutettuja, joten tämä kaukaisesti sinisorsaa muistuttava lintu valikoitui Koiran tuliaiseksi.

Erikoinen väritys, liekö sitten lintueläin?

Kaupunkikierroksen aikana vierailemassamme ostoskeskuksessa oli kaksikin käsityömyymälää.
Toisessa oli lankoja, kirjontatarvikkeita ja huiveja.  Sieltä lähti mukaani myös paikallisia lankoja.
Toisessa yhdistetyssä käsityö-toimistotarvike-askartelumyymälästä ostin harmaasävyisen stretchlangan sekä ihania puisia nappeja.  Jos ei olisi ollut niin kiire, olisin myös katsellut nauhavalikoimaa sekä askartelutarvikkeita tarkemmin.
Onneksi löysin pari kivaa vihkoa Virukeskuksesta uusiksi ideavihkoiksi sekä rullan neljää erilaista paperista kirjanpäällystä. En kyllä vielä tiedä mitä niistä tekisin.
Lankalaihis siis kärsi reissusta, lankaa tuli ostettua yhteensä 1106 g eli noin 4400 metriä.  Hirveetä!  En millään saa neulottua loppuvuodesta niitä tasoihin.  Ja lisäksi syksyllä on vielä erinäisiä käsityömessuja houkuttelevina lankoineen! Voi, voi!
2 kommenttia:

  1. Viime yönä näin unta sardiinin,taimenen ja lepardin risteyktyksestä, joten samaa sarjaa näkyy olevan tuokin sorsa;).Minäkin menin lankakauppaan ostamaan beigeä kudetta kesken jääneeseen matoon.Kudetta ei tietenkään löytynyt, mutta lankojan sen sijaan kyllä.Kävin sitten tietysti toisessakin kaupassa kuteen takia ja beigeä ei löytynyt sieltäkään.Onneksi löytyi muita värejä ja ihan huomaamatta kassiin pujahti myös pari lankakerää lisää.HUPS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin minullekin aina käy. Lohduttavaa, että muillekin käy samoin.

      Poista