tiistai 4. elokuuta 2015

Matkan aikana valmistuneet
Kahdentoista tunnin matkat suuntaansa olivat uuvuttavia eikä oikein löytynyt neulomisintoakaan.
Ennen lähtöä sain kuitenkin valmiiksi Novitan puna-valkoisesta Nostalgiasta neulotut junasukat, joista tuli, kuten arvelinkin, melko suuret, ehkä pari-kolmevuotiaalle sopivat.  Menevät siis kirppikselle.  Toiset junasukat sain valmiiksi matkan aikana, ne on neulottu Novitan Taika-langasta ja ovat lähinnä vauvalle sopivat.
Aloitin myös neuloa puna-vihreästä Novitan Nostalgia-langasta naisten villasukkia ja tuosta väriyhdistelmästä tykkään.  Aivan joulusukkien väriset.
Nythän olisi jo aika aloitella joululahjojen teko, jotta ennättäisi tekemään itse.
Toisaalta vielä ainakin kuukauden verran on sellaista kiirettä, että neulomiset jäävät vähemmälle.
Sitten syyskuussa palataan taas normaaliin rytmiin ja aikaa omille ajatuksille ja tekemisille jää paremmin.
Ensimmäiset käsityömessut tai oikeammin Helsingin kädentaitomessut ovat jo 19.-20.9. Katajanokalla Wanhassa Satamassa ja minulla on ollut onni ja ilo
saada sinne messulippu.  Niinpä syksyn ensimmäinen matka pikku Prinsessan luo tapahtuu tuolloin.  En ole aiemmin käynyt noilla messuilla, joten odotan mielenkiinnolla niitä.  Onhan ne pienemmät kuin Tampereen messut ja erilaisetkin, mutta ehkä silloin jaksaakin keskittyä paremmin tarjontaan, kun sitä ei ole liikaa.  Syksy on kuitenkin mukava aloittaa uusien ideoiden parista.
Helsingin messujen jälkeen onkin sitten vuorossa Joensuun Taikasormet-kädentaitomessut 17.-18.10.
Tampereen suuret kädentaitomessut ovatkin sitten marraskuussa.  Nyt, kun on takana viikonlopun pitkät bussimatkat, olen miettinyt, josko jättäisi Tampereen väliin tänä vuonna.  Saas nähdä.  Jos Tyttö innostuu lähtemään mukaan, niin silloin voisinkin lähteä, yksin en taida viitsiä.
Sitä ennen on kuitenkin vielä monta muuta juttua ja tapahtumaa, neulomista unohtamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti