torstai 10. joulukuuta 2015

Joululahjaostoksia


Joulu tulee ajallaan, vaikka säätilasta päätellen vosi luulla olevan syys- tai lokakuu.  Joulukaktus puhkesi jo kukkaan hieman etuajassa.
Kävin Tytön ja Vävyn luona ja samalla jouluostoksilla.  Yökyläilyn päätarkoitus oli olla Tytön tukena sairaalareissulla, mutta sillä aikaa kun Tyttö oli tähystysleikkauksessa, kävin minä kangaskaupassa, askarteluliikkeessä ja muutamassa vaatekaupassa.  Muun ajan istuin Tytön seurana neuloen pitkää huivia.
Kangaskaupasta löysin kaipaamaani paksua huopaa sekä ihanaa joulukangasta, josta tulee joulukassi vaikeasti paketoitavalle lahjalle.  Uutta askarteluliikettä kävin tutkailemassa eka kertaa ja sieltä mukaani lähti puuhelmiä ja valkoista spraytä mustikanvarpujen maalaukseen.  Vaatekaupoissa tein joululahjaostoksia, joten niistä ei sen enempää.
Sairaalassa uutta oli lämpöpuku, jota käytettiin ennen ja jälkeen leikkauksen.  Puku oli kuitukangasta ja "vuori" muovitettu, letkua varten oli aivan kuin imurin liitäntä.  Tyttö olikin kuin olisi suuressa imurin pussissa.  Puku oli kyllä kätevä ja toimiva.  Leikkauskin meni hyvin ja tulokset olivat hyviä.

Tyttö pääsi jo illalla kotiin väsyneenä ja kipuilevana.
Kipulääkkeitä menee muutaman päivän ajan varmasti reilusti.
Itsekin olin jännityksestä väsynyt ja nukuimmekin aamulla pitkään.
Kissat olivat taas innoissaan mummon vierailusta, sänkypaikasta jopa kiisteltiin, mutta mummon tuoma joulukukka jätettiin rauhaan.
Vietin päivän vielä Tytön seurana, mutta illalla ajelin takaisin kotiin.  Huomenna onkin sitten paketointipäivä, jotta kissat ja Koira eivät levittele lahjoja ympäriinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti