tiistai 29. joulukuuta 2015

JämistäOlen neulonut nyt kahdet sukat jämälankakeristä.  Ensimmäisiin käytin pienetkin langanloput ja punasävyisiin sitten vähän isommat jämälankakerät.  Salaattiin taas on koottu joulun salaattitarpeiden jämät; aurinkokuivattua tomaattia, viinirypäleitä, leipäjuustoa, tomaattia, kurkkua ja löytyy sieltä pohjalta vähän ihan oikeaa lehtisalaattiakin.  Erikoinen sekoitus, mutta hyvältä maistui.
Muistan joskus saaneeni uudenvuoden tervehdykseksi viestin, jossa kehotettiin hoitamaan loppuun kaikki keskeneräiset asiat ennen vuoden vaihdetta. Viestin lähettäjä kertoi noudattaneensa ohjetta ja syöneen kolme suklaarasiaa tyhjäksi,juoneen  pari punaviinipulloa ja vajaan valkoviinin ja vielä olisi siiderit jäljellä.  Niinpä.  Minä tyydyn minimoimaan jämälankapussini ja tyhjentämään jääkaappia.
Täällä itärajan tuntumassa on ollut pakkaspäivä ja sitkeästä yskästä ja kurkkukivusta kärsivänä olen pysytellyt sisällä Koiran ulkoilutusta lukuunottamatta.  On siis ollut aikaa neuloa ja lämmittää uunia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti