keskiviikko 4. toukokuuta 2016

UnipupuViikonloppuna tuskailin ääneen, että mitähän alkaisin virkata tai neuloa.  Villasukat ei nyt kiinnosta ja toisaalta noita bambu- ja puuvillalankoja on varastossa.  Mies totesi, että aloita tehdä kaikki alusta uudestaan.  Heh heh!  Mutta siitä sain idean tehdä jotain vauvalle, eiköhän niitä jossain vaiheessa sukuunkin lisää tule.  Ei vielä kylläkään tiedossa.  Selailin nettiä eri hakusanoilla ja monessa oli tällainen uniriepu-unipupu yhdistelmä.


Pupulla on siniset silmät ja punainen suu.  Mekko eli riepuosuus on tehty harmaalla ja sinisellä.  Kaikki bambulankaa.   Tässä tekeleessä on tähden muotoinen alaosa, joissakin oli tehty neliö tai ympyrä.  Tämä lienee enemmän pojan värejä, toisen voisin tehdä punasävyisillä langoilla.
Aloitin tämän maanantai-iltana Tytön ja Vävyn luona yöpyessäni ja sain sen illalla valmiiksi, viimeistelyt tein tänään.  Nopeita siis tehdä.2 kommenttia:

  1. Ihana,voisi itsekin tehdä pupusen odottamaan jos joku kaveri/sukulainen vielä pyöräyttäisi vauvelin.Tai ehkä jonnekin lahjoituksena...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin saa ainakin noita bambu- ja puuvillalankoja kulutettua. Ja tosiaankin aina ne jonnekin voi lahjoittaakin.

      Poista