perjantai 20. toukokuuta 2016

Ihanaa olla taas kotonakinEilen siis matkustin takaisin itärajalle.  Osasin ihan itse matkustaa bussilla Pasilan asemalle ja sieltä junaan.  Pasilan alueen rakennustyöt olivat jo yltäneet laiturialueellekin.  Junaa odotellessa räjähdyksen tärinä tuntui ihan jaloissakin.


Vävy haki minut asemalta kaikkine matkatavaroineni, joita viikon reissulla oli melkoisesti, kun tyhjennysmyyntiostoksetkin veivät tilaa.  Tyttö oli leiponut kaksikin suolaista piirakkaa, jotka maistuivat junamatkan jälkeen.  Mieskin ennätti tarjoiluihin mukaan, oli hakenut Koiran töiden jälkeen kotoa ennen Tytön ja Vävyn luo tuloa.  Koira oli innoissaan, kun löysi minut tutusta paikasta.


Kahviteltuamme ja jääkiekkoa katseltuamme lähdimme kotimatkalle.  Pielisen yllä auringon lasku näytti ihanalta, kuten yleensäkin kesäillassa maisemat näyttävät.


Tänään kävin palauttamassa kirjastoon kirjoja ja hakemassa pari pakettia postista.  Tivolikin oli saapunut kaupunkiin kirjaston viereiselle vanhalle torialueelle.  Laitteet näyttivät vaatimattomilta Linnanmäen reissuni jälkeen.  
Perjantai-iltaaa juhlistimme Miehen kanssa grillaten ja kooten omanlaiset hot dogit. Lämmin sää ilman itikoita sai meidätkin nauttimaan terassilla syömisestä järvimaisemaa ihaillen.
Vaikka oli taas mukava käydä siellä etelässä ja viettää pikku Prinsessan kanssa aikaa, niin kiva on aina tulla kotiinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti