lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kasviksia miehilleSanomalehdessä oli juttu mieskokista, jonka mukaan kasviksista pitää tehdä miehen maun mukaisia, jotta niiden syönti lisääntyisi myös miesten keskuudessa.  Mukana oli ohjeita bataatin ja munakoison käytöstä.  Ostin sitten minäkin munakoison.  Mietin, että olenko syönyt itsekään sellaista, mutta sitten  muistin moussakan.


Ohjeen mukaan leikkasin munakoison ohuiksi viipaleiksi, päälle tomattipyrettä ja tuore basilikan lehti sekä yksi-kaksi juustoviipaletta.  Sitten uuniin kunnes juusto sulaa.


Näistähän tuli ihan syötäviä, muttei mitenkään kevyitä.  Pyörylät maistuvat juustokuorrutteelle ja tomattipyreelle.  Ihan mukavia naposteltavia, jos ei kaloreita laske.  Mieskin tykkäsi.  En kuitenkaan usko, että tällä tapaa kasvisten käyttöä miesten keskuudessa lisätään tai ainakin kasvisten lisääminen ruokavalion kevennykseksi ei tällälailla toimi.


2 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä hyvälle:)
  Meillä onneksi Ukko K. tykkää kasviksista,mutta Jätkänpätkä 11v on tainnut tulla ukkiinsa, kun on tooosi nirso kasvisten suhteen.Onneksi tuoreet kuitenkin maistuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne maistuivatkin hyvältä. Onneksi poikasi syö edes tuoreita kasviksia.

   Poista