torstai 12. helmikuuta 2015

Kesämuistoja

Olen yrittänyt saada eri paikkoihin tallennettuja valokuviamme jonkinlaiseen järjestykseen.
Ihania muistoja tulee mieleen niitä katsellessani.
Olemme tehneet monia retkiä Ruunaan koskialueille, Mies ja Vävy kalastavat ja me Tytön kanssa huolehdimme eväistä ja tulen teosta makkaran paistoa varten.  Tässä retkikuva siitä kerrasta, kun otimme käsityöt mukaan. 
Vesi oli sinä vuonna todella alhaalla. Istuimme rantakivikolla virkaten emmekä koko aikaa viitsineet siirtyä miesten mukana eteenpäin.  Naureskelimme, että mitähän muut kalastajat mahtavat ajatella, kun törmäävät kahteen virkkaajaan koskireitin varrella.
Ihana perhonen laskeutui Vävyn etusormelle nuotiopaikalla.
Koirammekin on tottunut retkeilijä, ensimmäisen kerran oli mukana jo aivan pentuna, nukahti eväitä syödessämme ja paluumatkan kannoin nukkuvaa koiranpentua.
Metsähallitukselle kiitos Ruunaan retkeilyalueen hyvin hoidetuista tulentekopaikoista ja laavuista.  Valmiit puut ajetaan sinne talvella ja paikkoja huolletaan hyvin.  Paikallislehdessä oli jokin aika sitten juttua asiasta ja mieleeni jäi että alueella on jopa yli 30 tulentekopaikkaa, vielä niitä pystytään hoitamaan ja samalla tarjoamaan ilmaisia retkeilymahdollisuuksia kaikille, toivottavasti säästötoimenpiteet ei iske vielä näihin.

2 kommenttia:

  1. Onpa mukava nähdä täältä blogin kautta tällaisia kuvia joita ei välttämättä muuten tulisi nähtyä! :) aktiivisesti täällä kaikki postaukset luetaan vaikkei aina kommentoitaisikaan ;) -Miniä

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, tekin siellä kaukana pysytte mukana Mummon touhuissa, kun kaikkea ei muista kertoa, kun soitellaan tai nähdään.

    VastaaPoista