keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tavoitteiden toteutuminen marraskuussa 2016


Sukkia on valmistunut viime aikoina tiheään tahtiin.  Tätä menoa olen vuoden loppuun mennessä kuluttanut kaikki sukkalangat, jos ei vaan uusia tule ostettua.  Nämä jämälankasukat tein itselleni, koko 38, Novitan 7 veljestä kampanjalankoja.


Mitähän sitä kertoisi muista tavoitteista? Tavoite 1 eli elintapojeni parantamiseen pitäisi panostaa jatkossakin vähän paremmin.  Tavoite -12 kg tuli täyteen, toivottavasti ei joulukuussa tule takapakkia.
Paastoverensokerikin oli aamulla 6,6 eli ihan ok minun aikaisempiin arvoihin verrattaessa.
Silti, marraskuussa on syöty joulutorttuja, joulusuklaita ja herkuteltu vähän liikaa muutenkin. Olen sitten huonolla omalla tunnolla karsinut toisena päivänä syömisiä. Se ei ole hyvä tapa se.  Pitäisi tarkemmin pitää kunnollinen ruokailurytmi, jotta nälkäisenä ei tulisi sitten ahdettua sitä mitä jääkaapista löytyy nopeesti.  
Korjattavaa siis löytyy edelleenkin.


Säästötavoite eli tavoite 2 on pikkuhiljaa iskostunut mieleeni.  50 euroa menee kuukausittain "maltilliseen" rahastoon säästöön ja olen onnistunut karsimaan turhia ostoksia.
Tässäkin kuussa olen monta askartelua tehnyt vain niistä tarvikkeista mitä kotoa löytyy enkä ole ostanut uusia.   Toisaalta tässä kuussa olen jo ostellut joululahjoja, joten rahaakin on mennyt. Silti plussalla pysytty.


Ylläolevat sukat, kokoa 46, lankana kerän loppuja 7 veljestä kampanjalankoja.


Nämäkin vihreäsävyiset ovat kokoa 46, langat 7 veljestä, ostettu jo kesällä tarjouksesta.  
Nyt sain aikaiseksi jotain tehdäkin niistä.


Siinäpä se marraskuun lankalaihis tulos eli nettokulutus 450 g/900m.  Ostoina on punainen ja harmaa lanka tonttumyssyihin ja tonttutöppösiin., nekin kulutettu nyt. Ensi vuonna otankin uuden haasteen eli Vuosi väriterapiaa, Sirpukan solmuissa -blogin Miran ideoimana. 


Joulukuu menee varmaan joulutohinoissa eli lankalaihis ja tavoitteet kuitataan nyt loppuun tältä vuodelta. Paljon jäi vielä opettelemista, mutta paljon olen aikaiseksikin saanut.  


20 kommenttia:

 1. Hienosti olet päässyt lähelle tavoitteitasi! Onnea!
  Kauniita sukkia olet ahkeroinut.
  Ihanaa joulukuuta!

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkera ja neulonut upeita sukkia. Todella kauniita. Hienoa kun olet päässyt tavoitteisiisi. 12 kilon painonpudotus on hieno saavutus. - Mukavaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Maltillisesti pudottaen ei ole ollut vaikeaa. Sukkia tulee aina vähän kuin "siinä sivussa" neulottua.

   Poista
 3. Kauniita sukkia olet kutonut. Mukavaa joulukuuta:)

  VastaaPoista
 4. Hienoa kun on tavoitteita joihin pyrkiä :) Ja kauniita sukkia.
  Täällä on ollut lamaantunut marraskuu, vain yhdet lapaset sain tehtyä. Toivottavasti tästä lamasta nousen joulukuuksi, muuten hukun lumeen ja jää joulu viettämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumitöitä täällä on saanut tehdä päivittäin, jottei lumeen huku. Mutta olen sen ottanut sopivana hyötyliikuntana. Kunhan kovat pakkaset tulevat, on mukava istua sisällä neuloen.

   Poista
 5. No kyllä, hienosti olet saavuttanut tavoitteita! Onnea! Verensokeri on munkin ongelma, keikkuu noissa samoissa lukemissa kun sullakin. Ja langanjämiä on täällä vaikka kuinka. Pitäisi ideoida niistä jotain. Mukavaa torstaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi painon pudotus on alentanut myös verensokeria ja tehnyt aktiivisemmaksi. Mukavampi touhuta, kun ei aina väsytä. Mukavaa torstai-iltaa sinullekin.

   Poista
 6. Ihania sukkia ♥ ja tavoitteita, onnea Sinulle ♥ minä en ota mitään "paineita" nykyään, minulla ei ole edes kelloa, pöydällä on mutta ei kädessä ole ollut moneen vuoteen... ihanaa joulunalusaikaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa, kiireetöntä joulunalusaikaa sinullekin!

   Poista
 7. Kauniita sukkia "vähällä rahalla". Voin vain onnitella sinua kaikkien kolmen tavoitteen toteutumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paljon olisi vielä petrattavaa, mutta vähitellen sitä asiat päähän iskostuu. Mukavaa torstai-iltaa sinulle!

   Poista
 8. Upeita sukkia ;) Melkoinen saavutus pudottaa painoaan 12 kg. Minä en ole koskaan painon kanssa joutunut taistelemaan, vaikka kaikki herkut menee alas. Joskus aikoinaan yritin pari kiloa ottaa pois (vaikka ei olisi tarvinnut), mutta sen saaminen oli kyllä tuskan ja työn takana. Tuollainen painonpudotus on kyllä hatunnoston arvoinen saavutus. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun isosiskoni on myös samanlainen eli ei ole joutunut painon kanssa taistelemaan. Se on harmittanut minua ihan suunnattomasti etenkin nuorena. Kiitos, olen itsekin hyvilläni että onnistuin.

   Poista
 9. Kauniita villasukkia. Onnittelut upeasta painonpudotuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, maltillisesti se onnistui ja toivottavasti pysyykin alhaalla.

   Poista
 10. Onnea hienosta painonpudotuksesta! Tosi kauniita sukkia olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, terveyden paraneminen on iso juttu minulle painonpudotuksen ohella.

   Poista