sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Rauhallista sunnuntaiaamuaSyksy on vaan niin kaunis.  Lähden tänään lähes viikoksi pois kotoa ja pelkäänpä, että kun tulen takaisin syyskuun vaihtuessa lokakuuksi, niin suurin osa puista on jo varistanut lehtensä ja on pimein ja synkin aika syyssateineen edessä.


On kerättävä vielä viimeiset muistot kesästä ja syksystä talven varalle.  Näitä katsoessa muistaa miltä näyttää järvi kauneimmillaan, kuinka rauhoittavaa sitä on katsella.

 


Kunhan pahimmista räntäsateista pääsee yli, niin sitä odottaa taas lunta ja talvea.  On mukava päästä tuolle samaiselle järvelle pilkille, ottaa eväitä mukaan ja istua ja nauttia talven rauhasta. 


Koirakin tuntui viihtyvän rantakivillä astellessa, silläkään ei ollut kiire mihinkään.
Illalla astelen jo toisenlaisia rappusia pikku Prinsessan kotiin.


16 kommenttia:

 1. Voi miten upeita kuvia...kelpaa noita talvella katsella♥

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita kuvia, upeat maisemat! :)

  VastaaPoista
 3. voi kuinka kauniita, rauhoittavia kuvia. Se mitä itse kaipaisin asuinalueellemme, olisi vesi. No joo, hanasta tulee, mutta lampi tai jotain vastaavaa. siellä olisi ihana istuskella. Onneksi autolla on lyhyt matka päästä vesille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nämä näkymät ihan ikkunasta ja omasta pihasta. Mutt me asutaankin sitt kaukana muusta.

   Poista
 4. Voi, mitkä maisemat, ja ihanat kuvat niistä. Tunnelma on aistittavissa kuvien kautta. Antoisaa viikkoa Hesassa. Joko pikkuisen pitäisi tupsahtaa maailmaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyhän tämä Kirstinkin kommentti tänne. Oli jonkun aikaa kadoksissa. Pikku Prinssiä odotetaan vasta tammikuussa Tytön perheeseen. Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 5. Todella upee kuva ruska metsä ja järvi, niin kaunista !!

  VastaaPoista
 6. Hei Mummo! Tupsahdin blogiisi tuolta MiiMiin kotiblogista. Täältä löytyikin kaikenlaista kiinnostavaa. Ja nämä kauniit kuvat. Kaunis maisema, kaunis koira, varmasti kaunis mummokin 😃 Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista