sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Messuostokset Olimme eilen Miniän kanssa ylpeitä itsestämme, kun emme ostaneet paljoa tavaraa.
Vohvelilkangaspalat löytyi Plan B eli kierrätyskeskuksen osaltolta yhteishintaan 1,50 euroa. Halvalla siis.  Ergonomisia koukkuja ostin kahdet, kun olivat alle kolme euroa kappale.  Korutarvikekaupasta lähti mukaan kaksi viiden euron pussia ihania pikkutavaroita Prinsessan tuleviin barbileikkeihin.
Almandiinin kangaspalat taas ovat pussukoita varten, nekin neljä euroa kappale.
Ihanat pehmolankakerät maksoivat vain 1,25 euroa kappale ja niistä pitäisi syntyä kaksi kuvan mukaista kissaa.
Kalleimmat ostokset olivat sitten pipolangat, mutta myyjä kehui, että herkemmätkin voivat pitää niitä ja kun monet villalangat kutittavat minua, niin päätinpä sitten kokeilla.  Noista kahdesta kerästä pitäisi pipon lisäksi saada vielä muutakin.  Kelpo ostokset siis.
Tänään kävin sitten pikku Prinsessan kanssa Lankamaailmassa.  Parit pyöröpuikot ja sukkalankakerät tuli ostettua, siellä kun oli kaikki neulelangat miinus kolkyt prosenttia.  Onneksi oli kerrankin järki päässä enkä hamstrannut turhia lankoja.  Pikku Prinsessa väsähti rattaisiinsa kesken lankojen valinnan.  Hiekkalaatikollakin ehdittiin tänään olemaan pariinkin otteeseen.  Nyt Prinsessa nukahti jo omaan sänkyynsä suukoteltuaan ensin hyvät yöt.


                                                         Ei kommentteja:

Lähetä kommentti