sunnuntai 30. elokuuta 2015

Unisukat


Vävyn sanoin "rauha on palannut Ruunaalle".  Koiraherra pääsi eilen Miniän siskon luo rauhallisempaan ympäristöön ja meiltä purettiin aidat sisältä ja saatiin taas nukkua Miehen kanssa samassa sängyssä.  Pikkukissa ja Koira tulevat hyvin toimeen, nukkuivat rauhassa yön.  Kissa taas oli metsästysretkillään ja palasi aamuyöstä sisälle ja nukkuu nyt peiton alla pimeässä.
Arki ja rauha on siis palannut.

Eilen matkan aikana sain neulottua uudet unisukat itselleni.  Lanka oli 80 % villaa ja 20 % silkkiä ja käsinvärjättyä.  Varren suussa muutama kerros alpakkalangalla.  Yllätyin miten paljon karheammalta tuo keltasävyinen lanka tuntuu, vaikka sisältääkin silkkiä.  Ei ollut niin sulavaa neuloakaan.
Sini-turkoosi Nostalgia langasta aloittamani pikkusukat jäivät kesken langan loppuessa.  Ostin tuon langan paikallisen S-marketin poistokorista ja nyt sitä ei enää löytynyt Novitaltakaan enää.  Tapion lankakaupasta löysin lisää tuota väriä ja tilasin eilen sitä lisää.  Sieltä löytyi poistoista myös puna-vihreäkirjavaa lankaa, josta saa mukavia joulusukkia.
Kohta pitäisi jo alkaa tehdä joululahjojakin, jotain pientä muistamista muutamille ystäville ja jotain kivaa pikku Prinsessalle.
Muutaman paremmin nukutun yön jälkeen alkaa tarmoakin taas löytyä.  Ensin pitää järjestellä nurkassa olevat lankakassit ja askartelutarvikepussukat ja laatikot ja sitten pääsee taas tekemisen makuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti