tiistai 13. lokakuuta 2015

Taikasormet tulee

http://www.seinajoenmessut.fi/uploaded/files/taikasormet_rgb.jpgTaikasormet kädentaitomessut ovat Joensuussa ensi viikonloppuna.
Viime käyntikerrastani onkin jo jokunen vuosi, kun viime vuosina
olen käynyt Tampereen kädentaitomessuilla.  Nyt ajattelin jättää Tampereen väliin, onhan se rasittava ja väsyttävä reissu pitkän ajomatkan takia.
Menen loppuviikosta käymään Pikku Prinsessan luona ja jään sitten paluumatkalla Tytön ja Vävyn luo yökylään ja sitten lauantaina mennään Tytön kanssa yhdessä messuille.  Kiva pitkästä aikaa mennä kahdestaan ihastelemaan valmiita töitä, saamaan ideoita ja etsimään tarvikkeita. Äiti ja tytär laatuaikaa.
Katselin etukäteen näytteilleasettajia ja monta mielenkiintoista itselle sopivaa löytyi.  Ensi vuoden kalenteria ajattelin katsella Iderin osastolta, siellä pitäisi olla Heli Pukin maalaamia.
Olen kohta vuoden kerännyt kahvipusseja ja nyt ajattelin käydä ideoita katselemassa Tuula Laukkasen ja Marketta Hirvosen osastolta.  Samalla voisi katsoa mitä Katja on saanut kahvisäkeistä aikaiseksi.
Tarvikepuolta voi täydentää  ainakin Teippitarhan osastolta ja ehkä muutamia erilaisia helmiä löytyy Helmien Talolta sekä Helmisatamasta.  Käpysen ihanat kankaat pitää tietenkin myös tsekata.
Koirankarva- ja alpakkalanka lienee tutustumisen arvoista, Rita Annikan osastolla on myös niistä tehtyjä valmiita tuotteita.
Eiköhän me saada useampi tunti ja euro kulumaan.2 kommenttia:

 1. Minä olen käynyt Joensuun messuilla jo tosi monena vuonna ja aina olen tykännyt tosi paljon:)
  Tänä vuonna visiitti on vasta harkinnassa juuri budjettipuolen takia.Yllättävän paljon sinne livahtaa rahaa vaikka viimeksikin ostelin vain sitä sun tätä pikkusälää.Minullekin messut on paikka hakea inspistä ja toisaalta myös vähän alkavaa Joulufiilistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä pienistä ostoksista kertyy yleensä paljon, ainakin minulla. Varmaan tuolla onkin jo jotain jouluun liittyvää, vaikkapa uusia ideoita lahjoiksi ja koristeluun!

   Poista