maanantai 15. kesäkuuta 2015

Vie mennessäs, tuo tullessasKuinka kauniita luonnonkukat onkaan.  Yksi lempikukkiani on kullervo, joka sattui olemaan myös Miehen isän lempikukka.  Lapsena keräsimme kulleroita isot kimput ja veimme äidin kanssa isovanhempien haudoille.
Oli pakko ottaa kuva ja laittaa tänne vaikkei se juttuun kuulukaan, mutta kun ne kukkivat niin nätisti Miehen lapsuuskodin kukkapenkissä.

Tänään piti käydä taas tuolla suuremmassa kaupungissa ja kun täältä ettään perältä jonnekin lähtee, niin samalla käynnillä pitää hoitaa monta asiaa.  Niinpä sitten auton takakontti ja takapenkki ovat yleensä täynnä monenlaista tavaraa , vietävää ja tuotavaa.  Tänään takakontissa oli pullopalautuskassit ja pyykit, takapenkillä paluumatkalla puhtaat matot ja euron kappale ostetut marketat ja vitosen runkoverenpisara sekä Miehen tilaama perämoottori sekä unohtunut kartonkikeräyskassi.

Monenlaista autonosaa ja laitetta olen joutunut
kaupungissa käydessäni hakemaan.  Aina en edes tiedä millainen tavara on, kunhan vaan lapusta luen myyjälle.  Tänään Mies oli huomannut, että K-raudassa on sähköperämoottori tarjouksessa ja laittoi viestiä, että käytkö ostamassa.  Ei sitten tullut mieleen, että millainen ja miten painava se paketti on.
Sain sen onneksi raahattua kassalle ja sitten autoon.  Kotona kaksi "rohkeaa" koiraa katsoivat paketin aukaisemista.  Toinen selkä seinää vasten jalkojeni juuressa, toinen vähän rohkeampana toisella puolellani pöydän alla.  Mihinhän ne piiloutuvat, kun moottori käynnistetään?

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti