torstai 11. kesäkuuta 2015

Loman loput


Loma alkaa olla jo lopuillaan ja huomenna matka suuntautuu kotia kohti.  Kivaahan täällä on ollut, mutta aina kotiinpaluukin on mukavaa.  Täällä paikat on niin hyvin hoidettuja ja talot kaikki samalla muotilla tehtyjä.  Kotona löytyy rosoisuus ja luonnon omat järjestykset.  Lomapaikkamme lähellä on myynnissä  Hiekkahovi, aikoinaan jonkin puurakentamisen suunnittelukilpailun tulos, hinta yli 1,2 miljoonaa. siinä olisi kesämökkiä koko suvulle.  Täällä Katinkullan alueella on kaikki otettu huomioon, koirillekin löytyy oma uimaranta, joka on merkitty poijuilla, jottei koirat ui liian syvälle.
Kävimme pikku Prinsessan kanssa hiekkalaatikkollakin leikkimässä.  "Tule, tule hyvä kakku, älä tule paha kakku."  Sama loru siirtyy sukupolvilta toiselle. Sää ei ole meitä oikein suosinut, tuuli on navakkaa ja vettäkin on ripeksinyt.  Loma-asunnot on sijoitettu niin, että lähes jokaisesta on näkymä järvelle.  Kaunis ajatus, mutta tuuliselle säällä kun järveltä puhaltaa, niin terassilla olo ei onnistu.  Me juhlistimme eilisiltana auringon näkymistä kuohuvalla, lasillisen pystyi ulkona nauttimaan, sitten oli jo mentävä sisälle lämmittelemään.
Miniä leipoi mukanani tuomista raparpereista piirakan, joka maistui taivaalliselta jäätelön kanssa. Kesän ensimmäset raparperit.  Teimme lomallamme myös piipahduksen Kajaaniin.  Kävimme syömässä hyvin ja katselemassa Kajaanin vaatekauppoja.  Yhdessä niistä näimme mukavan huivin mallin, jota voisi kokeilla itse ommella tai vaikkapa virkata pikku Prinsessan pään suojaksi ja miksei itsellekin.  Nyt on enää viimeiset pyykit koneessa ja loput tavarat pakattava, sitten nukkumaan pikku Prinsessan seuraan.  Kaiken kaikkiaan mukava loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti