tiistai 24. toukokuuta 2016

Aamulenkillä satamassaAamulenkillä haimme postin ja postilaatikolta kotiin päin kääntyessäni Koira jäi tielle seisomaan.  Koira katsoi välillä minua ja välillä satamaan päin.  Totesin sitten, että haluatko käydä satamassa.  Heti Koira ymmärsi ja lähti kävelemään rantaan. 


Koskenlaskukausi on jo alkanut ja monta ryhmää on satamassa noussut koskiveneisiin ja niitä hajua Koira halusi tarkastella.  Ensin tutki tavalliset moottoriveneet, joita oli tullut lisää. 
Sitten tutkittiin viimeksi merkityt ruohontupsut.


Lopuksi sitten päästiin koskiveneiden luo. Terva tuoksui vieläkin.


Kun kaikki veneet oli kierretty, niin Koirakin suostui lähtemään kotiin päin.  Vielä maantien risteyksessä yritti saada minut lähtemään mäkeä kohti ja seuraavaan tien risteykseen haistelemaan, josko naapurin koirat kilometrin päästä olisivat käyneet lenkillä.
Suostui sitten kuitenkin kotiin päin, kun pyysin Pikkukissaa etsimään.  Aamusta asti on ulkona ollut kuuma, paahteinen ilma, varjossakin 24 astetta.  Koiralla ei ole vielä talviturkki irronnut ja sille tulee helposti kuuma, siksi viihtyneekin nykyisin mielellään laiturilla Pikkukissa seuranaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti