tiistai 8. joulukuuta 2015

Uskottomuutta

"Uskottomuutta sekin, että jättää kesken."
Olen työntänyt sinne lankavarastoni = lankakorini pohjalle kasan keskeneräisiä, epäonnistuneita töitä, jotka pitäisi purkaa.  Jotenkin niihin tarttuminen tuntuu ylitsepääsemättömältä.  Niistä saisi kuitenkin lankoja, jottei tarvitsisi ostaa uusia.  Yritän olla edelleenkin lankapaastolla ostamisen suhteen.
Olen hahmotellut tavotteita ensi vuodelle.  Ykköseksi nousee askartelu- ja kangasvaraston pienentäminen.  Ideoita on, toteutus puuttuu.
Olen myös miettinyt mitä uutta opettelisin ensi vuonna.  Tämän vuoden uusi asia oli blogin pitäminen.
Tavoitteita on myös diabetekseni hoidon suhteen.  Sen saaminen hoitotasapainoon vaatii tiukkaa itsekuria ja paneutumista asiaan.  Ensinnäkin sen tosiasian tunnustaminen, että kyse on vakavasta sairaudesta.  Siinäpä jo hahmotelmia ensi vuodelle. 

3 kommenttia:

 1. Tässä uutena lukijana vähän varovasti kysyn että onko diabeteksen hoitaminen ruokavaliolla sinulle tuttua?
  Kiitos ihnasta blogista!
  Ellu

  VastaaPoista
 2. Hei, minun diabetestäni hoidettiin alussa parikin vuotta ruokavaliolla työterveyslääkärin ohjeesta, muttei se auttanut ja jälkikäteen diabeteslääkärini totesi, että olisi kannattanut aloittaa lääkehoito Metforem) aiemmin. Annostus jouduttiin nimittäin melko pian korottamaan maksimiin. Lääkehoito (lisälääke Galvus) riitti lähes 7 vuotta, nyt on viime keväästä saakka ollut piikitys (ei insuliini). Jos tämä ei ala puremaan, niin sitten siirrytään insuliiniin.

  VastaaPoista
 3. Hei, tarkoititkohan Antti Heikkilän kirjan Diabeteksen ruokavaliohoito-kirjan mukaisia suosituksia? Lainasin sen nyt kirjastaosta ja se on aivan eri kuin Diabetesliiton ja Sydänliiton suosittama ruokavaliohoito, jota itse tarkoitin.
  Tein postauksen tästä 12.1.16

  VastaaPoista