perjantai 11. joulukuuta 2015

Lisää vuosia

Eilen vietin syntymäpäiviäni.  Jälleen yksi vuosi lisää yli viidenkymmenen.  Tässä iässä sitä jo hahmottaa elämän rajallisuuden. Sukuni on pitkäikäistä, mutta koskaan ei tiedä milloin on viimeinen päivä menossa, siksi pitääkin nauttia tästä hetkestä.  Minä nautin syntymäpäivästäni.  Tyttö oli tehnyt ihanaa suklaajuustokakkua, äidin maun tuntien.  Lahjaksi sain Tytöltä ja Vävyltä Virkkukoukkusen kalenterin ensi vuodelle sekä apukassin ja vielä ylimääräisenä puputiskirätin.
Olin haaveillut tuosta kalenterista, mutten ollut raaskinut ostaa sitä.  Nyt sen sain lahjaksi. Ja vielä lisäksi muutakin.
Kuopuskin vieraili siskonsa luona ja näinollen hänkin osallistui synttärikahveilleni.
Poika, Miniä ja pikku Prinsessa laittoivat jo aamusta hauskan kuvan heistä ja onnittelunsa.  Kotona odotti sitten myös pikku Prinsessan piirtämä "kala" kortti.  Mieheltä toivoin lahjaksi elokuvailtaa.  Hän oli ostanut jo tarjottavat ja tänä iltana sitten vietämme elokuvailtaa.  Varsinaiseen elokuvateatteriin emme pääse, kun täällä meillä seuraava elokuva esitetään vasta ensi viikolla. Mukava, minunlaiseni syntymäpäivä.

3 kommenttia:

  1. Syntymäpäiväonnittelut! Jokainen eletty vuosi on lahjaa, josta voi onnitella ja kiittää.

    VastaaPoista