sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun satoa

Joulukortit kokosin tänä vuonna terassin oven ympärille.  Kortteja tulee varmasti vielä huomenna, kun postimme kiertää vielä entisen osoitteen kautta.  Tyttö teki Taikasormet messuilta ostamiemme puukiekkojen päälle liitutaulutarrasta päällisen ja siihen hyvän joulun toivotukset.  Pitää ensi vuonna tehdä itsekin tuollaisia viemisiä.  Joulun aikaan sain aikaiseksi yhdet jämälankasukat.  Langat on jotain pörröistä, hieman kimalletta sisältävää, en siis tiedä miten kestävät kulutusta.  Kivan tuntuiset ne ainakin jalassa ovat ja kestävät ainakin yösukkina.
Tänäkin vuonna sain taas ihania joululahjoja.  Nanson olo-/yöasumekko on Tassut-kuosinen ja sopii siis hyvin minulle.  Parisängyn pussilakana oli toiveena anopilta ja se on Finlaysonin Kihlat.
Iittalan mukit ja Kastehelmilyhty sekä koirakuvioinen tiskirätti ovat juuri "minun tyylisiä".  Arpapaketeista tuli muutama pieni voitto ja Mies oli ostanut minulle lahjakortin paikalliseen kirjakauppaan.  Sillä saakin useamman kirjan tai askartelu- ja paperitarvikkeita.
Kiuaspannu on yhteinen lahjamme.  Herkuttelemme joskus saunareissulla kiuasmakkaralla ja nyt ei tartte käsiä polttaa makkaroita käännellessä.  Nämä kaikki lahjat lepäävät suurimmasta joulupaketista paljastuneesta Luhdan kiiltäväpintaisella päiväpeitolla.  Nyt ei kissojen ja koirien karvat tartu peittoon.  Värikin on juuri oikeanlainen.
Sain myös Satokausikalenterin, Amigurumiherkut ja Väriä ja voimaa, parhaat ruokavalinnat diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä sekä aikuisen diabeteksen hyvän hoidon avaimet lehtisen.  Näistäkin on iloa koko vuodeksi.  Virkattavat Amigurumiherkut ilahduttaa jatkossa varmasti myös pikku Prinsessaa.  Satokausikalenterista ja diabetes ruokavalinnat kirjasta olen tässä lepäillessäni kehitellyt ensi vuodeksi uutta tavoitetta. 
Sitä ennen pitää keksiä miten käyttää lahjaksi saamamme kuusi suklaarasiaa, kaksi suklaalevyä ja kaksi viidensadan gramman karkkipussia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti