sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Lankalaihis toukokuu


Tässä kuussa olen virkannut ja purkanut ja taas virkannut, välillä ommellut ja taas virkannut. Trikoo- ja ontelokudetta en laske lankalaihikseen, mutta uusia bambulankoja tuli myös ostettua.  Ulkona kevättyöt ovat vieneet aikaa ja lankalaihiksen tilastot ovat vain lankavyötteitä vihkon välissä.  Päivitän lukemat tänne, kun jonain sadepäivänä saan ne laskettua.

Päivitys 25.6.2015
Niin siinä sitten kävi, että meni melkein jo kesäkuu loppuun ennenkuin sain tämän toukokuun lankalaihiksen päivitettyä.
Lankoja tuli kulutettua 850 g eli 2553 m, mutta ostot olivat suuret; 800 g eli 1514 m.  Niinpä sitten nettokulutus oli lähes olematon eli 50 g eli 1039 m.
Mietin ensin, että miten voi olla metrejä noin paljon, mutta kun kulutin ohuita lankoja ja ostin paksuja, niin siitäpä se tuleekin.  Onneksi ei mennyt miinukselle!

2 kommenttia:

  1. Minä olen lankapaastolla ja hirveästi en ole ehtinyt kuluttamaan.Toisaalta paaston aikana en ole ostanut yhtään lankaa mikä korvaa omassa tilastossani kulutuksen vähyyden;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin pitäisi varmaan ainakin kesäksi tehdä lankapaasto, syksyllä kyllä on ihan pakko taas jotain sukkalankaa ostaa, mutta nyt kesäaikanai pitää lankakaupat kiertää kaukaa.

      Poista