maanantai 11. toukokuuta 2015

Aktiivisuushelmet

Viime viikolla tuskailin sitä, että mökkiydyn enkä enää ole niin aktiivinen kuin ennen.  Kun jäin
työkyvyttömyyseläkkeelle alkuvuodesta, niin tipuin monesta mukavasta jutusta pois.  Enkä toisaalta vielä koe olevani niin vanha eläkeläinen, että osallistuisin eläkeläisjärjestöjen toimintaan.  Niinpä sitten etsimällä etsin mihin pääsisin mukaan.  Olen muutamassa sairauksiini liittyvässä järjestössä mukana ja niinpä sitten ilmoittauduin pariinkiin päiväretkeen mukaan.  Ainut hankaluus näissä on se, että ne lähtevät entisestä kotikaupungistani ja joudun menemään jo edellisenä päivänä Tytön ja Vävyn luo yöksi, jotten tarvitse aamulla herätä kukonlaulun aikaan.  Tuleepan sitten oltua heilläkin taas yökylässä. Tällä viikolla lähden pikku Prinsessan luo ja sitten seuraavalla viikolla onkin jo ensimmäinen kesäretki.
Tästä omasta aktiivisuudestani ilahtuneena tein iloisen väriset helmet.

2 kommenttia:

  1. Minulla on myös itseni aktivointi käynnissä...tulee ihan liikaa jumitettua kotona.Lenkkeily pitäisi ehdottomasti aloittaa ja kesällä käydä useammin ongella. Parit käsityömyyjäiset olen järjestänyt "kollegojen" kanssa ja siinä ylitin itseni, koska en ole mikään myyjätär-immeinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo myyjäisidea olisi kiva vaikkapa kesällä, harmi vaan, kun en tunne täällä uudella asuinpaikkakunnallani ketään. Kävin myös vakoilemassa uusia ideoita blogistasi ;)

      Poista