sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Matkasaalis

Kävimme Miniän ja Prinsessan kanssa Sinellin varastomyymälässä Pojan käydessä golfliikkeessä.  En ole ennen käynyt niin isossa hallimaisessa askartelutarvikeliikkeessä.  Monenlaista sieltä tuli ostettua; tusseja eri tarkoituksiin, kankaita, timanttiharsoa, metallilankaa, liimautuvaa helmiäispaperia, lehtiöitä erivärisin paperein yms., sellaista mitä ei täältä paikallisista kaupoista saa.
Paluumatkalla pistäydyimme Ikeassa lihapullalounaalla.  Lankamaailmassakin kävimme ja nyt kun Miniäkin on innostunut neulomaan ja virkkaamaan, niin oli mukava yhdessä katsella lankatarjouksia. Lankamaailmasta löysin nyt myös kirjavaa bambu-puuvillalankaa tiskirätteihin.  Kuvassa näkyvät kaksi lankakartiota ovat paikalliselta kirppikseltä.  Miniä oli jo toisen löytänyt aiemmin ja nyt siellä käydessämme löysimme toisen.
Kirppikseltä löysin myös koristeeksi kolmen euron helmitaulun ja muutaman euron palikkalaatikon pikku Prinsessalle.  Vaikka kävimmekin shoppailemassa, niin silti sain viettää monta kiireetöntä hetkeä Prinsessan kanssa.  Oli ihana aamulla herätä ja ottaa Prinsessa mukaan köllimään ja katselemaan kuvakirjoja ja sitten syödä yhdessä aamupuuroa ja antaa äidin ja isän kerrankin nukkua edes vähän pitempään.  Yhtenä iltana saimme myös touhuta iltatoimet yhdessä. Pikku nuhanenä Prinsessa nukahti luottavaisesti Mummonkin kanssa, on mukavaa olla osa heidänkin arkeaan.


Kotona odotti rullapullat, Mies oli käynyt Kalamarkkinoilla ja ostanut Unkari-Eerikalta rullapullaa ja Auvisen Kalalta lohipiirakkaa itselleen, minä kun en kalasta välitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti