maanantai 29. elokuuta 2016

Jalkojen hoitaja vai jalkahoitajaKumpihan on ihan oikea termi?
Nyt vielä yksi postaus jalkojenhoidosta ja sen jälkeen en rasita teitä enää tällä asialla.
Olen nyt parin kuukauden aikana kokeillut erilaisia jalkojen hoitotuotteita.
Kaikkihan alkoi siitä, kun kävin diabeteslähetteellä jalkojen hoidossa ja siellä todettiin sama, minkä itsekin jo tiesin.  Jalkani olivat karmeassa kunnossa.


Otin sitten yhteyttä pariinkin verkkokauppaan, kysellen hyvistä jalkojen hoitotuotteista.
Ensin testasin Diabeteskaupan tuotteita.
Selvää edistystä tapahtui, joskin en tiedä, johtuiko myös siitä, että testin aikana hoidin jalkojani todella tunnollisesti.


Sain myös Iloiset varpaat verkkokaupasta hyviä ohjeita ja kaksi tuotetta kokeiltavaksi.


Tuo halkeamavoide on kuin hyytynyttä ja kovettunutta rasvaa, joka sitten käden lämmössä sulaa öljymäiseksi.  Halkeamavoidetta ei saa käyttää jatkuvasti, vaan pelkästään kuurimaisesti.  Pehmentävä jalkavoide on ollut minulla käytössä nyt aamuin illoin.  Se tuoksuu ihanasti mandariinille.


Mutta eihän mikään voide tehoa, jos kantapäissä on kova panssari.  Niinpä sitten viikonloppuna vieraillessamme Vävyn vanhempien luona, pääsin Vävyn äidin jalkahoitolaan hemmoteltavaksi.
Vävyn äiti on paras jalkojen hoitaja, jonka tiedän.  Hän tekee työtään täydellä sydämellä ja ajattelee asiakkaan parasta.  Kun vertaan käyntiäni diabetesjalkojenhoitajalla ja nyt, niin ero on kuin yöllä ja päivällä.  


Perjantaisen hoidon jälkeen jalkani olivat huomattavasti kevyemmät ja pehmeämmät.  
Nyt niihin hoitovoiteetkin tehoaa paremmin.


Sain vielä lahjaksi kehäkukkavoidetta ja geelisukat, jotka laitetaan rasvauksen jälkeen tehostamaan voiteen imeytymistä.  Sukat ovat jännän tuntuiset jalassa.  Kehäkukkavoide on käytännössä hyväksi todettua, hyvää ja halpaa Tokmannilta saatavaa voidetta, joka tehoaa.
Nyt jalkapohjani ovat pehmeät kuin vauvan pylly ja nyt yritän ne myös pitää sellaisena huolehtimalla kosteutuksesta sekä pitämällä sukkia ja kantapään rasitusta pehmentäviä kenkiä.
 4 kommenttia:

 1. Tuo kehäkukkavoide on tosi hyvää. Isäntä käyttää käsiinsä, kun tulee sellaisia pieniä valkoisia pisteitä, häviävät ton rasvan avulla.
  Mä käytän huulirasvana. Siis moneen tarkoitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. Monipuolinen siis ja vielä edullinenkin.

   Poista
 2. Vau mikä ero!Mistä noita geelisukkia muuten voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo geelisukat on ostettu jostain jalkojenhoitajien omasta kaupasta eli voi ostaa heidän kauttaan tai sitten esim. Tokmannilla oli ollut jotain vastaavanlaisia.

   Poista