perjantai 22. tammikuuta 2016

8,6

Tänä aamuna olin onnesta soikeena.  Ponnisteluni tässä elintapojeni muutoksessa on tuottanut tulosta. Aamun paastoarvo oli pudonnut alle 10.  Tietenkin se on vieläkin liian suuri, mutta parempaan kohti ollaan menossa.  Tavoitearvo olisi alle 7, mutta kun lähtötaso oli yli 14 ja välillä jopa 17, niin täytyy olla tyytyväinen tulokseen.  En ole mitenkään tiukasti edes noudattanut mitään diettiä, herkutellut jopa tavallisella pullalla ja syönyt pitsaakin.  Karkkilakko on kyllä pitänyt ja hedelmiä ja kasviksia olen syönyt enemmän.  Omenat ovat nyt olleet todella mehukkaita ja pari päivää sitten ostin appelsiinejä pitkästä aikaa ja ne maistuivat myös hyviltä.
Mutta askel kerrallaan eteenpäin.
 


2 kommenttia:

 1. Oi,hieno uutinen!
  Yllättävän hyviä on hedelmät tosiaan olleet,minäkin olen omppuja ja appelsiineja mussuttanut ja yrittänyt myös lisätä vihanneksia ruokavalioon.Tosin porkkanat on niin huonoja, että ei paljon tee mieli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin välillä porkkanat on jotenkin kitkeriä, mutta omenat on nyt olleet tosi maukkaita. Kun vielä löytäisin jotain vihanneksiakin, joista tykkäisin.

   Poista