sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Helsingin Kirjamessut


Tänään kävimme kirjamessuilla.  Olen aiemminkin käynyt näillä ja tykännyt.  Ohjelmaa vain on aivan liiaksi asti.  Monta lavaa ja toinen toistaan kiinnostavampia kirjailijoiden haastatteluja.  Ja lähes joka osastolla oli joku tunnettu tai vähän tuntemattomampi kirjailija jakamassa omistuskirjoituksia, kuka heistä sai suuren yleisön, kuka vähän vähemmän.
Tänään kuitenkin keskityin pikku Prinsessan kanssa lasten Tarinatelttaan.  Pikku Prinsessa ihmetteli muumijuttuja, kuunteli kiinnostuneena Pikku Kakkosesta tuttujen tätien lauluja ja hämmästeli kaikkea näkemäänsä.  Tarroja ja lastenkirjaesitteitä jaettiin, kun liikkui lastenrattaiden kanssa.
Tein ensimmäiset joululahjaostot ja lisäksi ostimme Miniän kanssa kahden euron kirjoja yhteensä viisi, joista viidennen sai vielä kaupan päällliseksi.  Ei tullut kirjoille paljoa hintaa.
Itse valitsin tietenkin käsityökirjan Ihanat neulelahjat ja kaksi lastenkirjaa.  Miniä taas leivontakirjan ja luonnollista kauneutta kirjan. Ostin sitten vielä lihattoman lokakuun kunniaksi Miniälle ja Pojalle lahjaksi Maku metkuja murusille, pienen eläinten ystävän keittokirjan, josta löytyy uusia kasvisruokavaihtoehtoja.
Kirjamessujen kanssa järjestetään myös Ruoka ja Viini messut, joissa kävin vain piipahtamassa, Miniä ja Poika kiertelivät siellä enemmänkin erilaisia herkkuja maistellen.
Nyt pikku Prinsessa ja  Miniä on viety jo takaisin Lastenlinnaan.  Prinsessa nukkuu taas yön punainen vilkkuvaloantura
varpaassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti