keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Turvasilmät ja -nenät

Kaupunkireissu tehty ja lääkärillä käyty.  Kuten arvelinkin, vähäoireinen kausi meneillään ja lääkärikin vain kysyi, että pärjäätkö?  Ja minähän pärjään.
Näin eduskuntavaalien alla, tuli mieleen, että pitääkin äänestää henkilöä, joka panostaa myös näiden syrjäseutujen teiden kuntoon.  Oli nimittäin sellaista pujottelua suurin osa matkasta, turvallisuudesta ei tietoakaan, onneksi osasin suurimmat kuopat väistää.
Kävinpä kaupungissa myös askarteluliikkeessä etsimässä turvasilmiä.  Amigurumi-kirjoissa kun sanotaan, että kannattaa käytää turvasilmiä, jotta pienetkin lapset voivat hahmoilla leikkiä.  Turvasilmien lisäksi löysin myös turvaneniä sekä turvakissansilmiä.  Myyjä sanoi, että nämä kun yhdistää, niin sitä ei sitten irti enää saakkaan, joten parasta onnistua kerralla.  Turvasilmät ja -nenät kiinnitetään siten, että kankaan/virkkauksen nurjalle puolelle tulee vastakappale, johon silmä/nenä painetaan.  Ei sitten pikku Prinsessakaan saa niitä irti, jos ei palaa pure pois.
Askarteluliikkeestä ostin myös käsittelemättömiä puuhelmiä sekä kaksi vanhempaa Taika-lehteä yhteensä kahdella eurolla.
Eurokankaalta mukaan lähti kolmea eri väriä vinokanttia, pari kestävää lankarullaa, neppareita ja ompelukoneen neuloja.  Muistinpa jopa ostaa vihdoinkin lyhyen vetoketjun Miehen takin taskun korjaukseen.
Tyttöä lounaalle odotellessani kävin vielä kirjakaupan remonttimyynnissä, josta löysin Muumi-kuvioista kontaktimuovia puoleen hintaan askarteluja varten.
Vihreän bambulangan taasen nappasin mukaani paikallisesta s-marketista postipakettia hakiessani.
Kotona odottivat pojat (kaikki kolme kotieläintämme on poikia) innoissaan, vuorotellen piti käydä suukottamassa minua ja haukkua tervehdykseksi.  Ulos päästessään into vain yltyi ja rapaisten tassujen jäljet koristavat nyt "kaupunkitakkini" etumusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti