keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

KesälomallaMaanantaina alkoi pikku Prinsessan ja mummon yhteinen kesäloma päiväkodin mennessä kiinni ja Pojan ja Miniän ollessa vielä töissä. Sunnuntaina matkustimme tänne Helsinkiin iltamyöhään ja minä ihmettelin autojonoja, että mistä ne oikein syntyy.


Nyt olemme pari päivää hyppineet, hiipineet, karhukävelleet, leikkineet junaradalla ja "pennuilla". Leikkipuistossakin kävimme jo ja jäätelöllä.Eilen illalla käytiin Miniän jumppatunnin aikana ihan minulle uudessa ostoskeskuksessa Vantaan puolella. Paikka nimenä oli tuttu kauan sitten tapahtuneesta pommiräjähdyksestä. Shoppailimme tarpeellisia tavaroita. Pikku Prinssikin saa yllätystuliaisen.


Mummo on saanut neuloa lankakerän lopuista pikku peittoja ja koppia pennuille. Valkoinen olikin tämän kuukauden väri Vuosi väriterapiaa haasteessa.


Tänään kävimme läheisessä Kustaankartanon pihassa katsomassa ja syöttämässä lampaita ja kanoja. Sielläkin oli virittäydytty Suomi 100 tunnelmiin. Kaunis alue.


Omassa pihassa tehtiin ruokaa, ajeltiin pyörällä ja kiikuttiin. Pikku Prinsessa pitää kyllä mummon virkeänä. Päiväunet maistuvat kaiken touhuamisen jälkeen molemmille.

10 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa Prinsessalle ja Mummolle!

  VastaaPoista
 2. Ihanan touhukkaita päiviä olette prinsessan kanssa viettäneet. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomailua pikkuväen kanssa!
  Leppoisaa loppuviikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikkei tämä niin leppoisaa aina olekaan.

   Poista
 4. Kyllä sulla onkin ollut monenmoista touhua. Varmasti maistui päiväunet.
  Mitenkä jaksat :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä paremmin välillä tuntuu että voimat on ihan loppu. Energinen pikku tyttö ei paljoa taukoja pidä ja vanhemmat haluu tietenkin käyttää mummon läsnäolon iltaisinkin hyödykseen. Eli pitkät on päivät.

   Poista
 5. Melkoisen iloiset ja hauskat mummon ja prinsessan puuhapäivät! Tarviitte ehdottomasti makoisat päiväunet. Kenties leppoisa lomakin tekee sinulle hyvää puuhapäivien jälkeen. Kivan pesä-peitto idean sain pentujen pesistä. Tää mummi katsoo tänään Risto Räppääjä ja Liukas Lennart leffan, virkkailenpä samalla pieniä pesiä!
  Vantaan ostari, jolla vierailit on minulle hyvin tuttu, asun melko lähellä ja kipasen siellä usein.
  Oikein kaunista kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma kyllä tekee välillä hyvää.
   Minulle kotiseutusi paikat olivat uusia tuttavuuksia.

   Poista