perjantai 20. maaliskuuta 2015

Koiran kevätmuotia

Etsin varastoistani tarvittavat tarvikkeet ns.puolikuristavan pannan tekoon.  Eli kaksi senttiä leveää nylonnauhaa noin 68-69 cm, koristenauhaa noin 40-41 cm, kaksi d-rengasta sekä collegekangasta nelinkerroin mustassa pannassa ja oranssissa samoin nelinkerroin pörröinen nurjapuoli päälläpäin.  Fleece olisi paras, mutta sitä en löytänyt, fleece riittäisi kaksinkerroin, kankaan pituus noin 35 cm leveys 14 cm, joka siis taitellaan.  Lisäksi otin vanhan pannan malliksi.
Nämä oli nyt tällaisia harjoitustöitä, kunhan saan ostetuksi fleeceä sekä kuviollista nylonnauhaa, niin teen uudet. Malli ei oikein suostunut poseeraamaan, mutta ainakin pannoista tuli oikean kokoiset. Haluaisikohan Koirakaveri tuon pöllökuvioisen?
Shelteillä kun nahkapanta hiertää karvat takkuisiksi ja myös katkoo karvoja, niin pannan pitää olla pehmeää kangasta tai sitten Koirallakin oli pentupantana sellainen keinonahkainen, yllättävän hyvin sekin on kestänyt. Käytämme sitä vieläkin iltaisin, kun siihen on kiinnitetty "merkkivalo", nähdään siten missä päin koira liikkuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti